FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
boli samo kad gledate

Ovo mora biti jedan od najgorih ''najbolnijih'' udaraca u povijesti MMA-a: Nije mogao ustati

Bellatorov event obilježio je nenamjerni, ali brutalni udarac u muškost Petera Stanonika.

Daniels udara protivnika u međunožje (Foto: Screenshot)

Minulog je vikenda u američkom gradu Uncasvilleu u Connecticutu održan Bellator 245 event, koji je predvodio revanš između Phila Davisa i Lyota Machide, a koji je obilježio incident u uvodnoj borbi glavnog programa.

Raymond Daniels i Peter Stanonik bili su jedan od najatraktivnijih parova cijelog programa i od njih se očekivao pravi vatromet, no u konačnici je borba prekinuta nakon jedne minute borbe u drugoj rundi.

Razlog tome je možda i najgori slučajni udarac u međunožje kojem smo ikada svjedočili u svijetu slobodne borbe. Meč je proglašen nevažećim, a koliko je udarac bio ozbiljan, govori činjenica da Stanonik nije mogao samostalno napustiti oktogon.

Khabib Nurmagomed i Kuat Khamitov MMA borac uhićen nakon videa u kojem je iznio jednu od luđih teorija o širenju koronavirusa

Do kobnog trenutka po Stanonikovu muškost došlo je nakon njegova pokušaja high-kicka desnom nogom, odnosno Danielsova udarca nogom iz okreta, koji je, pretpostavljamo, trebao završiti u tijelu.

Umjesto u tijelo Daniels je punom snagom pogodio Stanonika točno u mjesto gdje muškarce najviše boli. Nakon minute razgledavanja situacije i ulaska liječnika u kavez sudac je odlučio prekinuti dvoboj.

Stipe Miočić Miočić otkrio ime svog idućeg protivnika i priznao koji bi ga borac mogao pobijediti

 

Nastavi čitati

Prati nas na Instagramu!
Photo by @golhr on September 26, 2020. Image may contain: 2 people, text.
Photo by @golhr on September 26, 2020. Image may contain: 1 person, playing a sport, text that says '39 35 Serena Williams'.
Photo by @golhr on September 25, 2020. Image may contain: 1 person, text that says '55 5 RULLS 93 Scottie Pippen'.
Photo by @golhr on September 25, 2020. Image may contain: 1 person, text.