FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
El nino problema

Najmlađi UFC-ov borac debitirat će na velikoj sceni: "Počeo se boriti kao maloljetnik"

Debi najmlađeg UFC-ovog borca u glavnom programu večeri moći ćete pratiti u prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro.

Okršaj Alexa Pereire i Israela Adesanye bit će glavna priča UFC-a 287, ali na početku glavnog programa svoju će priču pod svjetlima velike pozornice započeti najmlađi borac na rosteru Dane Whitea - Raul Rosas Jr.

Talentirani 18-godišnjak već je debitirao u UFC-u pobjedom, ali proizvodu Dana White Contender Seriesa ovo će biti debi u glavnom programu PPV priredbe.

"Najmlađi borac ikad u UFC-u, počeo se boriti kao maloljetnik u Meksiku, tamo se može boriti već od 16. godine. Sad ga je pod svoje uzeo Eddie Bravo. U borilačkom sportu je od četvrte godine, karate, hrvanje, sad i jiu-jitsu. Mislim da je veliki potencijal. Ni po izgledu ni po borilačkoj inteligenciji se ne može reći da ima 18. To je zreo borac, ali mislim da se treba usporiti malo s njim. Ne bismo ga trebali uzdisati jer bi ga stvarnost mogla uskoro spustiti. Ovo mu je meč po mjeri…“, kaže Zelg Galešić u novoj epizodi Lucky Puncha.

Više o ovoj borbi, ali i ostatku spektakularnog programa UFC-a 287 pogledajte u novoj epizodi Lucky Puncha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider