FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovako je sve krenulo...

Provjerite zašto je obračun Nurmagomedova i McGregora najveći u povijesti MMA-a

Još nas manje od četiri dana dijeli od najveće borbe u povijesti UFC-ove organizacije.

UFC 229 - Habib protiv Conora

Još su manje od četiri dana ostala do najvećeg UFC eventa u povijesti slobodne borbe - UFC-a 229. Na njemu će se u glavnoj borbi za pojas prvaka u lakoj kategoriji sučeliti dvojica vjerojatno najmrskijih suparnika u ovom trenutku u sportu - Habib Nurmagomedov i Conor McGregor.

Njihovo rivalstvo započelo je još uoči Conorove borbe za naslov u lakoj kategoriji u New Yorku 2016. godine. Tada su se susreli u hodnicima Madison Square Gardena i samo su osobe zadužene za osiguranje spriječile da se već tada ne obračunaju.

Nurmagomedov je nakon toga konstantno prozivao McGregora da brani svoj pojas, odnosno zagovarao je kod predsjednika Dane Whitea da mu omogući borbu za taj trofej. McGregoru se pružila prilika u svijetu boksa protiv Floyda Mayweathera i on ju je iskoristio. UFC mu je oduzeo titule, a pojas prvaka završio je u konačnici oko struka njegovog "neprijatelja".

Zašto je u međuvremenu njihovo neprijateljstvo naraslo do neviđenih razmjera provjerite u sjajnom dokumentarcu koji je izbacio UFC. Pod radnim naslovom "Bad Blood" (zla krv) savršeno je objašnjeno zbog čega obojica boraca žele jedan drugome "otkinuti glavu".

Dvoboj Nurmagomedova i McGregora, kao i cijeli glavni program UFC-a 229, možete gledati UŽIVO na GOL.hr-u u nedjelju od 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV istog dana od 22:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider