Čini se da neće biti sretnog završetka potrage za pokćerkom UFC teškaša Walta Harrisa. Tijelo, za koje se vjeruje da pripada Aniah Blanchard, pronađeno je 25. studenog blizu gradića Shorter u Alabami.

"Mogu potvrdi da su ostaci ljudskog tijela pronađeni i imamo razloga vjerovati da oni pripadaju Aniah Blanchard", glasi službena izjava Brandona Hughesa, državnog odvjetnika distrikta Lee County.

Blanchard je posljednji put viđena 24. listopada, a nakon toga pokrenuta je potraga koja je rezultirala i nekim uhićenjima, a čini se kako su ona dovela do daljnjih pomaka.

Prije ovog raspleta u slučaju policija je uhitila dvije osobe, a u ponedjeljak ujutro priveli su i treću za koju se vjeruje da je izravno sudjelovala u zločinu, prenosi Fightsite.hr.

Prvi je priveden 30-godišnji Ibraheem Yazeed, optuženik u nekim ranijim slučajevima, koji se nalazi pod jamčevinom pred suđenje. On je posljednji viđen u istoj trgovini gdje je viđena Blanchard, a pojavio se i svjedok koji je vidio kako upravo on Blanchard odvodi u automobil protiv njezine volje. Njezin automobil kasnije je pronađen u blizini jednog motela, a u njemu su bili krvavi tragovi koji su navodili na to da je riječ o zločinu.

Proteklog vikenda priveden je i Antwon "Squirmy" Fisher, za kojeg se vjeruje da je pružio pomoć Yazeedu pri skrivanju dokaza te da je istog odbacio na dalju lokaciju.

Posljednji je uhićen danas, a radi se o Davidu Johnsonu Jr., no još uvijek nije poznato pod kojom optužnicom. Prva dvojica optuženi su za otmicu prvog stupnja, no sve se čini da će to, nažalost, biti preinačeno u umorstvo.