FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIŠTA NOVO

Promotori se dobacuju Filipom Hrgovićem: Jedan ga šalje na Furyja, drugi na Joshuu

Dok Filip Hrgović čeka idući meč, najbolji svjetski promotori kao da ga se pokušavaju pošto-poto riješiti.

Filip Hrgović (Foto: Afp)

Zavrzlama u vrhu svjetskog profesionalnog boksa nije ništa novo, posebno kad se radi o teškoj kategoriji.

Najbolji boksači svijeta trenutačno su bez ugovorenog meča i ljubitelji slatke znanosti su nestrpljivi. Tysona Furyja i Oleksandra Usika zasad nećemo gledati zajedno u ringu, ali problem je što obojica i dalje čekaju saznati što im slijedi.

Hearn servirao Hrgovića Warrenu, on mu ga odmah vratio

U takvoj situaciji javio se vodeći europski promotor Eddie Hearn, koji je u jednoj svojoj ideji odlučio iskoristiti ime Filipa Hrgovića. Filip je također među onima koji čekaju, ali za njega to nije ništa novo.

Hearn je rekao kako će ovih dana timu Tysona Furyja ponuditi meč protiv Hrgovića, ali je isto tako odmah dodao kako je uvjeren da oni to neće prihvatiti.

I upravo tako, nedugo nakon te izjave Furyjev promotor Frank Warren javio je Hearnu kako nema potrebe da bilo što šalje.

Warren želi Joshuu i Furyja

Osim toga, pokazao je nezadovoljstvo činjenicom da je Hearnov najvrjedniji eksponat Anthony Joshua odbio meč protiv Furyja u rujnu.

"Protiv koga će se Joshua boriti? Odbili su Tysona koji je ponudio podjelu 60/40 i borbu za pojas. Dobio bi 40 posto koje licitacijom nikad ne bi dobio. I što sad? Zašto ne prihvati meč? No ako se neće boriti protiv Tysona, neka se bori protiv drugog borca iz njihova tima, protiv Hrgovića", rekao je Warren.

Za razliku od donedavno, svi su sad svjesni da je Filip Hrgović na korak do napada na svjetski pojas pa isto tako često driblaju s njegovim imenom. No koliko je to dobro za Filipa? Nažalost, izgleda kao dokaz toga da ga rijetko tko shvaća ozbiljno, barem po pitanju mogućnosti da ga ugoste u ringu.

Gledajući da ga jedni šalju drugima na meč, očito je da ga trenutačno nemaju namjeru angažirati. A vrijeme leti...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider