FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Četvrta međusobna borba

Tko će slaviti u glavnoj borbi UFC-a 287: "Mislim da će Adesanya ovaj put promijeniti taktiku"

Četvrta međusobna borba Alexa Pereire i Israela Adesanye predvodi spektakularan glavni program UFC-a 287 koji možete gledati u prijenosu na gol.hr-u.

Spektakularna borba za pojas srednje kategorije, Alex Pereira - Israel Adesanya, bit će šlager UFC-a 287, koji možete gledati u prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro.

Jedan od najboljih srednjaša u povijesti UFC-a, Israel Adesanya prvi put u svojoj karijeri u najvećoj svjetskoj MMA promociji neće biti favorit, tu ulogu prepustio je ovaj put sjajnom brazilskom borcu koji ga je već triput u karijeri pobijedio. Dvaput ga je nokautirao i jednom dobio na bodove u kickboksu i MMA-u, kako će proći ovaj put?

"Adesanya je na previsokoj razini da bi imao komplekse od Alexa Pereire. Ne ulazi s mišlju da ga mora pobijediti, ulazi kao da im je prva međusobna. Mislim da će Adesanya ovaj put promijeniti taktiku."

"Mislim da će ići na skraćivanje distance, ne dati mu uopće da uđe u poludistancu gdje ga može udarati lijevim krošeom. Ići će mu udesno, dražiti klinč i hrvanje protiv Pereire“, rekao je Igor Pokrajac u novom Lucky Punchu.

Sve o glavnoj borbi UFC-a 287, ali i o ostalima u sjajnom glavnom programu, pogledajte u novoj epizodi najboljeg MMA magazina u državi:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider