FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zloglasni se (opet) vraća

Predsjednik UFC-a potvrdio: "Conor McGregor se vraća. Radimo na nečemu zabavnom"

Irska MMA zvijezda Conor McGregor vraća se u UFC početkom iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je u razgovoru s novinarima, uoči nove serije evenata na Fight Islandu u Abu Dhabiju, da će se Conor McGregor vratiti u najbolju MMA organizaciju.

"Zapravo, radimo na nečemu vrlo zabavnom, prije svega za Conora, i spremamo to za početak iduće godine. Trebao bi se vratiti tada. Ne jamčim da se vraća boriti, ali radimo i razgovaramo o nekim novim stvarima", kazao je White.

McGregor se trenutačno ponovno nalazi u problemima sa zakonom nakon novih optužbi i uhićenja zbog navodnog silovanja. Putem društvenih mreža poslao je neke zabrinjavajuće mračne poruke zbog kojih se mnogi fanovi boje za njegov život i mentalno zdravlje.

gol expired Karlović pokazao svoje novo oružje na servisu: Viralni video rekordera po broju asova obilazi svijet divider

McGregor se posljednji put pojavio u oktogonu početkom ove godine, kada je nakon svega 40 sekundi nokautirao Donalda Cerronea u svom debiju u velteru. Najavio je pohod na tu kategoriju, a onda je uslijedio iznenadni oproštaj. Već treći u njegovoj karijeri...

McGregor je najveća atrakcija u povijesti UFC-ove organizacije i njegov povratak zasigurno bi ponovno zaintrigirao mnoge fanove. U posljednje vrijeme puno se šuškalo o tome da UFC želi spariti njega i Jorgea Masvidala ili organizirati trilogijsku borbu protiv Natea Diaza.

gol expired Sramotna reakcija Barcelone nakon što je procurilo da je Suarez sve dogovorio s Atleticom divider  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider