FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
očajnički želi tu borbu

Objavljen video predsjednika UFC-a kako nagovara Khabiba da se ponovno bori s McGregorom

U novoj epizodi šoua "Looking for a fight" objavljen je dio u kojem predsjednik UFC-a Dana White očajnički nagovara Khabiba Nurmagomedova da se vrati i bori s McGregorom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White pravi je poslovni čovjek i zna kako doći do onoga što želi. Uoči UFC-a 257 u Abu Dhabiju njegova najveća želja je da Conor McGregor pobijedi Dustina Poiriera na spektakularan način, te da se zbog njega Khabib Nurmagomedov vrati u oktogon.

Prošlog vikenda, tijekom UFC on ABC večeri White je otkrio da je u razgovoru s Khabibom dobio pozitivnu vibru oko mogućeg povratka u oktogon:

"Gledat ću tu borbu. Ne želim zadržavat pojas. Ako mi Hooker, Chandler, McGregor ili Poirier pokažu nešto spektakularno, vratit ću se", bile su riječi koje je podijelio s Danom Whiteom.

Poirier vs McGregor UFC 257: Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora i prozvao se prvakom! Notorious nokautiran prvi put u karijeri! divider

U novom izdanju šoua "Looking for a Fight" White je zajedno sa svojom standardnom postavom Mattom Serrom i Dinom Thomasom posjetio Abu Dhabi Warriors event, na kojem mu je specijalni gost bio Khabib Nurmagomedov.

U jednom trenutku emisije White je pokušao na svoj način nagovoriti Khabiba da zagrize udicu i vrati se u barem za još jednu borbu.

"Borba Conora i Poiriera za sada postiže bolji rezultat traženosti od tvoje borbe protiv Conora. Zamisli koliko bi napravio revanš Conora i tebe. Samo kažem...", rekao je White, Khabib nabacio osmijeh i tu je priča po tom pitanju završila.

gol expired Problemi za organizatore UFC-a 257: Dvojica boraca otkazala nastup, promijenjen glavni program divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider