FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr i novoj tv!

Vraća se jedan od najvećih u povijesti: Nije ga bilo godinama, ovo je definitivno presedan!

Tek nekoliko dana ostalo je do povratka u oktogon po mnogima jednog od najvećih boraca svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S posebnim zanimanjem već mjesecima se čeka UFC 217 u New Yorku kojeg uživo na GOL.hr-u možete gledati ove nedjelje od 3 sata ujutro. Razlog je jednostavan, u oktogon se nakon četiri godine mirovine vraća jedan od najvećih boraca u povijesti - Georges St-Pierre!

Aktualni prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping već je opipao bicepse bivšeg velter prvaka i poručio kako mu je poraz zagarantiran. Ovo je definitivno presedan i borba koja je izazvala mnogo kontroverzi jer Kanađanin se vraća iz mirovine u kategoriju više, i to odmah u borbu za titulu.

''Imao sam dovoljno vremena za sebe. Osjećam se pomlađeno, više gladan pobjeda i sretan sam. Sada ću biti s druge strane oktogona. Izazivač sam i izazivam prvaka za osvajanje pojasa'', poručuje St-Pierre.

Šest godina držao pojas, ali u kategoriji niže

GSP-u je 36 godina, iza sebe ima 27 borbi i samo dva poraza. Matt Hughes i Matt Serra jedina su dvojca koja su ga pobijedila, ali i te je poraze brzo osvetio. Čak šest godina držao je titulu prvaka u kategoriji do 77 kilograma.

Bisping je pak objasnio zašto GSP više neće dominirati kao nekada.

''Razlika je u tome što više ne može koristiti steroide jer je sada tu antidopinška agencija i to je glavna razlika. Reći ću vam što se promijenilo. Ima isto odijelo kao na posljednjoj konferenciji za medije, daj molim te Georges, imaš novaca kupi novo'', provocirao je St-Pierrea engleski borac koji s 20 pobjeda drži rekord UFC-a.

U stožeru Kanađanina za ovu borbu ponovno se, kao i u vrijeme šampionske vladavine, pojavio Freddie Roach, jedan od najvećih boksačkih trenera svih vremena.

''Ne želiš udarati. Ne znam zašto si onda unajmio usluge sjajnog boksačkog trenera jer ti je to uzalud potrošen novac. Kada dođem u oktogon izudarat ću te nekoliko puta u lice i nokautirati te. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ti ćeš me samo željeti srušiti na pod i izmoriti me kao što radiš svaki put kada puno pričaš'', poručuje Bisping.

Rekorder Bisping nije izgubio tri godine

Englez je posljednjih godina u velikoj formi. Pobjeđuje velikane od Rockholda, Hendersona, Andersona Silve i u prilici je pod svoje skalpove staviti jednog od najvećih. No GSP ima svoju računicu.

''Izgubit će, to vam mogu garantirati. Neće me prebiti u to sam siguran. Voda je mokra, vatra gori i ja ću pobijediti Michaela Bispinga'', prijeti GSP.

Puno je upitnika u kakvoj je formi Georges St-Pierre. Odgovore potražite u izravnom prijenosu na GOL.hr-u ove nedjelje ujutro od 3 sata te u večernjem terminu na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider