FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
u rijadu

Potvrđen datum borbe Tysona Furyja i Oleksandra Usika

Tyson Fury i Oleksandar Usik boksat će za ujedinjenje teškaški pojaseva 17. veljače u Rijadu.

Oleksandr Usik i Tyson Fury (Foto: Afp)

Boksačka borba milenija Oleksandra Usika i Tysona Furyja za ujedinjenje pojaseva zakazano je za subotu 17. veljače u Rijadu. Borba za teškaški naslov originalno je bila zakazana za 23. prosinac, međutim morala je biti otkazana.

Tyson Fury bahato je zakazao borbu protiv Usika samo nekoliko tjedana poslije svojeg spektakularnog okršaja s Francisom Ngannouom u 10 rundi, koja je trebala biti kruna boksačkog kraja godine u Saudijskoj Arabiji, međutim morao ju je odgoditi za kasniji termin.

Tyson Fury Meč Furyja i Usika odgođen za novi datum divider

Ta je priredba originalno trebala biti središnji događaj serije nekoliko mega priredbi, ali veliko finale i borba koju svi iščekuju, na kraju će se dogoditi u veljači sljedeće godine.

Fury je uoči borbe s Ngannouom bahato najavljivao kako će se vratiti kući za Božić s koferima punima love, međutim sjajni Kamerunac malo mu ih je preuredio.

Tyson Fury i Francis Ngannou Je li Francis Ngannou nova boksačka zvijezda i što to znači za Filipa Hrgovića? divider Britanac je ovako dobio još dva mjeseca i kusur fore za pripremu za borbu koja bi trebala biti kruna njegove uspješne karijere. Ili Usikove…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider