FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIŠTA OD BOŽIĆNO POSLASTICE

Meč Furyja i Usika odgođen za novi datum

Meč za apsolutnog prvaka boksačke teške kategorije održat će se tek sredinom zime ili kasnije.

Tyson Fury (Foto: Afp)

Uistinu je suviše lijepo za sve ljubitelje boksa zvučala vijest da bi se meč za apsolutnog prvaka teške kategorije, između Tysona Furyja i Oleksandra Usika, trebao održati 23. prosinca.

Bilo je to prije nego je Fury odradio meč protiv Francisa Ngannoua, dok je on sam vjerovao da će u tom meču lagano školovati bivšeg UFC prvaka i posvetiti se meču protiv Ukrajinca.

Furyja iznenadio teži meč mego što je mislio

Na kraju se Fury prevario. Iza sebe je ostvario težak meč koji je gotovo izgubio i odmah je bilo jasno da će teško u ring za manje od dva mjeseca i to protiv boksača poput Usika.

Odmah je Furyjev promotor potvrdio kako meč u prosincu više nije realan te da već kreću raditi na drugim datumima. Čini se da je okvirni pronađen, barem ako ćemo vjerovati elitnim boksačkim novinarima, Mikeu Coppingeru i Michaelu Bensonu.

Prema informacijama koje su oni prenijeli, meč će se održati u veljači, na istom mjestu gdje je Fury savladao Ngannoua, u saudijskom Rijadu.

Nešto je tako zapravo bilo za očekivati i samo se nadamo da daljnjih pomicanja više neće biti. No, s ovim mečem stvarni više u ništa ne možemo biti sigurni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider