FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
GOSTUJE U KRIVOJ RUBRICI

Zakon ponovno kuca McGregoru na vrata: Optužen za silovanje nakon NBA finala

Pred novim potencijalnim zakonskim problemima nalazi se najpopularniji MMA borac na svijetu.

Conor McGregor (Foto: Afp)

Neidentificirana ženska osoba optužila je, putem medija, Conora McGregora za nasilno silovanje nakon četvrte utakmice NBA finala, na kojoj je irski MMA borac bio gost.

Kako saznaje TMZ McGregor je te optužbe već opovrgnuo te je odbio davati ikakve komentare. Ipak, kako ovo nije prvi sličan slučaj vezan uz njega, naravno da je sve podiglo svojevrsnu prašinu.

McGregoru su u svemu navodno pomogli zaštitari

TMZ isto tako javlja da su sve saznali iz pisma koje je poslala odvjetnica Ariel Mitchell te da se navodni incident dogodio nakon utakmice u WC-u. Navodi se kako je McGregor imao pomoć od strane zaštitarske službe dvorane, koja je spomenutu djevojku prisilno odvojila od njenih prijateljica. Nakon toga su je odveli do McGregora te čuvali stražu.

Osim medijima, odvjetnica je pismo poslala McGregoru, ali i Miami Heatu, čiji je Conor bio gost te NBA ligi.

U pismu je također navedeno kako je McGregor prisilno ugurao jezik u usta te osobe te ju je agresivno ljubio dok se ona opirala. Prema istom izvoru, McGregor je prestao nakon što mu je rekla da mora na malu nuždu, no nedugo nakon toga ju je krenuo prisiljavati na oralni seks. Sve je završilo prisilnim okretanjem leđa i pokušajem napastvovanja. 

Odvjetnica je također navela da je žrtva cijelo vrijeme McGregora udarala laktom te je nakon toga uspjela pobjeći. No, ostavila je torbicu, do koje je došla tek nakon što je sve dogovorila s Conorovim osobnim osiguranjem.

Neće podnijeti tužbu nego se nada nagodbi

Iako je ženska osoba prijavila ovaj slučaj, odvjetnica je dodala da nema namjeru pokretati pravnu tužbu, nego da se nada nagodbi s Conorom McGregorom, ali također i NBA ligom te Miami Heatom.

UFC, NBA i Heat su se već oglasila s gotovo jednakim priopćenjima, u kojima su izjavili da su svjesni optužbi, ali da ne žele još uvijek ništa komentirati.

S druge strane, McGregor je optužbe odmah odbacio te su njegovi predstavnici izjavili da nema nikakve namjere ulaziti u bilo kakve nagodbe.

Vidjet ćemo što će se dalje događati po tom pitanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider