FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Za osam tjedana

Pogledajte nevjerojatnu transformaciju UFC zvijezde: Izgubio je čak 25 kilograma

Britanski borac Paddy Pimblett izgubio je 25 kilograma za borbu protiv Rodriga Vargasa u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za meč protiv Rodriga Vargasa, kojeg je svladao prekidom u prvoj rundi, britanski borac Paddy Pimblett izgubio je čak 25 kilograma, i to u razmaku od samo osam tjedana.

Bila je to njegova druga pobjeda pod okriljem UFC-a, a obje je dobio prekidom. Trenutno se priprema za meč protiv Jordana Leavitta pa se prisjetio sjajne transformacije.

Cijelu je transformaciju snimio i objavio na svojim društvenim mrežama. Inače Pimblett ne skriva kako se voli "prežderavati" brzom hranom. Tako je samo dva tjedna nakon pobjede nad Vargasom "natukao" čak 21 kilogram.

Nazivaju ga novim McGregorom

Osim što obožava brzu hranu, Pimblett je dospio u središte pozornosti zbog drskog stava. Nazivaju ga "novim Conorom McGregorom", a uoči meča s Vargasom zakačio se sa svojim rivalom Ilijom Topurijom.

Pimblett je Topouriji spomenuo obitelj i domovinu, a na bliskom susretu u hotelu neki dan poletjele su šake već pri uvodnom upoznavanju.

No tu nije bio kraj ekscesima britanskog borca. Nakon meča prozvao je šefa Facebooka Marka Zuckerberga, kojem je poručio da će ga prebiti te da mu više ne gasi Instagram profil.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider