FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve su oduševili

VIDEO Ovo su pravi šampioni: Pogledajte kako je protekao susret Adesanye i Pereire nakon meča

Israel Adesanya je novi UFC prvak srednje kategorije.

Alex Pereira i Israel Adesanya (Foto: Afp)

Israel Adesanya se vratio se na UFC-ov tron. U meču za prvaka srednje kategorije svladao je Alexa Pereiru nokautom u drugoj rundi.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Pogodio je velikog rivala desnim krošeom u bradu, prvo ga uzdrmavši, a nakon još jednog desnog u padu došao je i lijevi aperkat. To je brazilskog borca bacilo na pod i više nije bilo povratka. Adesanya je potpuno zasluženo vratio titulu prvaka.

"Alex je unatoč svemu veliki prvak. On je danas izgubio pojas, ali uvijek će ostati prvak. U njegovoj priči sam ja negativac, u toj priči sam ja loš tip, ali ovo danas je moja priča.

Jorge Masvidal VIDEO Od ilegalnih YouTube borbi u dvorištima do multimilijunaša: Završila je najživopisnija MMA karijera u povijesti divider

Ovo je povijest. Lovac je postao lovina. Hvala što si me prebio. Batine su me učinile boljim borcem i boljim čovjekom", poručio je Adesanya svom velikom rivalu s kojim se sreo nakon meča.

Pao je zagrljaj, razmijenili su nekoliko riječi. Pokazali su ogromno poštovanje jedan prema drugome, ali i pravi sportskih duh. Nakon njihovog susreta prostorijom se prolomio gromoglasni pljesak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider