FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
RAZONODA PRED BORBU

Plazibat odgovarao na neobična pitanja: "Cure vole idiote, a u srednjem vijeku bi me spalili na lomači"

Antonio Plazibat u duhovitom je stilu odgovarao na pomalo bizarna pitanja svojih fanova.

Antonio Plazibat (Foto: Glory Kickboxing)

Najbolji hrvatski kickboksač, Antonio Plazibat, u poslijepodnevnim će satima subote odraditi svoju novu borbu u ringu Glory Kickboxing organizacije. U nizozemskom studiju, u vrlo neobičnim okolnostima, borit će se protiv borca kojeg je već savladao, Tarika Khbabeza. 

Borbu je Antonio nedavno najavio i intervjuu za naš portal, a sad je za Gloryjevu YouTube stranicu odradio jedan podosta drugačiji. Odgovarao je na neobična pitanja fanova i to ne bilo kakva.

Plazibatov intervju za gol.hr

S djevojkama radim sučeljavanje

Jedno od pitanje odnosilo se na to na koji način Antonio prilazi djevojkama. Već tu jako se dobro zabavio, otkrivši jedan ne baš viđen način, ali za koji tvrdi da je kod njega upalio.

"Nisam imao ulet, više je bila zezancija mene i mojih prijatelja. Zapravo je vrlo glupo i mislim da ne pali, ali meni je upalilo. Kod moje zaručnice je upalilo. Sjedila je par stolova od mene u jednom poznatom, jako lijepom lokalu u Splitu. Počeo sam je gledati u lice poput luđaka. Gledao sam i nisam govorio, poput pravog sučeljavanja. Pokušao sam biti što ozbiljniji, kao prije borbe. Prijatelji i ja smo se tako zabavljali, ali ovog puta je upalilo. Znate kako kažu, cure vole idiote", rekao je.

U istom stilu nastavila su se pitanja, pa je tako upitan i što bi napravio da se vremenskm strojem vrati 600 godina u povijesti.

"Vjerojatno bih otišao saznati tko je kralj ili kraljica, gdje sam i što radim. A onda bih im vjerojatno počeo govoriti stvari iz povijesti, tj. stvari koje će se njima tek dogoditi. No, kad boljem razmislim, to ne bi bilo pametno. Vjerojatno bi me spalili na lomači kao da sam vještica. Vjerojatno bih im pokazao kako napraviti neke stvari koje znam, a oni još ne znaju. Da sam u katoličkoj zemlji, vjerojatno bih govorio stvari koje znam o crkvi. Sad kad bolje razmislim, gdje god da se nađem, mislim da bih završio spaljen na kolcu. Vidjeli bi luđaka i rekli da ga treba spaliti. Nije baš onda bilo ljudskih prava. Mislim da sam u problemima u svakom scenariju", uz osmijeh je otkrio.

Ja sam kralj nebitnih stvari

A onda je došlo pitanje protiv koga bi se radije borio, slona ili nosoroga?

"Borio bih se protiv nosoroga. Ja sam kralj nebitnih stvari, podataka koje ja znam i nitko drugi. Prije svega, slon je opaki gad. Izgleda slatko, ali može rasturiti svako živo biče. S druge strane, nosorog ima jako loše vidno polje. Kad bih se borio protiv njega, pustio bih da ga napadne, maknuo se u stranu i onda ga pogodio", otkrio je strategiju za tu borbu.

U nastavku intervjua objasnio je zašto smatra da je novi Batman film loš, otkrio je što misli o braći Paul te koliko dugo ima smisla nositi iste hlače prije nego postane problem. Svakako pogledajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider