FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte nokaut

Plazibat nokautom u drugoj rundi ostvario najvažniju i najimpresivniju pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri

Plazibat je šakama uništio Adegbuyija i sudac je prekinuo borbu na startu druge runde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat na Gloryjevoj priredbi Collision 3 nokautirao je Rumunja Benjaminq Adegbuyija na startu druge runde i ostvario najvažniju i najimpresivniju pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri. Nije sigurno, ali ova pobjeda vjerojatno će mu omogućiti napad na teškašku titulu u Gloryju već u sljedećoj borbi.

Solinjanin je vrlo uvjerljivo ušao u meč, Rumunj je trebao biti gotov već u prvoj rundi, ali samo čudom izdržao je Plazibatov šakački baraž. Hrvatski borac od prve minute silovito je krenuo šakama po Rumunju i uspio ga je uzdrmati u prvoj rundi, ali Adegbuyija je spasio gong.

No, neizbježno se dogodilo odmah na startu druge dionice borbe, Plazibat je ponovo nasrnuo rukama i već poslije prve kombinacije ozbiljno uzdrmao svog suparnika, a sudac nije imao izbora nego prekinuti borbu te podići ruku Antoniju.

Ovo je druga impresivna pobjeda Plazibata u Gloryju, obje je završio u drugoj rundi u svoju korist i u sljedećoj borbi trebao bi dobiti priliku napasti pojas u teškoj kategoriji. Plazibat je prije ove borbe bio 6. izazivač, ali poslije impresivne pobjede protiv 2. izazivača za pojas trebao bi preuzeti njegovo mjesto na listi.

Pogledajte nokaut OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider