FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
korak bliže

Ovo je najbolji dokaz kako meč McGregora i Maywathera – nije šala

Ono što nas čeka u 2017. moglo bi uistinu biti spektakularno…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S kime će se u 2017. godini boriti Conor McGregor pitanje je za ''milijun dolara''. Možda smo malo preskromni jer to je pitanje od nekoliko desetina milijuna dolara, a možda i koju stotinu. Nakon što mu je UFC oduzeo pojas prvaka pero lake kategorije, kojeg nije branio godinu dana, aktualni prvak lake kategorije možda neće odmah braniti ni taj naslov.

Iz SAD-a stiže vijest kako je Conor McGregor postao i ''kalifornijski boksač''. Da, izvadio je licencu za boks u Kaliforniji i sada je ona priča o mogućem spektakularnom meču s Floydom Mayweatherom korak bliže stvarnosti.

''Volio bih ga gledati u Kaliforniji, samo treba pravog protivnika'', rekao je čelnik Sportske komisije savezne države Kalifornije Andy Foster.

Naravno, u boksu mu protivnik može biti samo jedan, neporaženi šampion koji novac voli i više od ludog Irca. Ta bi borba odmah dobila titulu borbe stoljeća, iako je ta fraza već izlizana. Dolari bi se brojali u stotinama milijuna, baš kao i protiv Mannyja Pacquiaoa. Mayweathera vjerojatno samo takav suparnik može vratiti u igru i zbilja nije nemoguće da sljedeće godine gledamo ovaj meč.

No McGregor bi se ipak trebao okrenuti obrani titule u lakoj kategoriji koju je nedavno osvojio pobjedom protiv Eddieja Alvareza. Borba protiv Khabiba Nurmagomedova, koji je zaprijetio odlaskom ukoliko ne dobije borbu s Ircem, nešto je što bi većina UFC fanova htjela gledati iduće godine, a rukavicu mu je u lice bacio i Jose Aldo koji želi u revanšu potvrditi da je s pravom opet vlasnik pojasa preko lake kategorije.
Ovo je najbolji dokaz kako meč McGregora i Maywathera – nije šala

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider