FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Biste li ga prepoznali?

Ovako je najbolji na svijetu izgledao sa 17: ''Nisam vjerovala da je samo godinu stariji''

Supruga Tysona Furyja otkrila je kako je boksačka zvijezda izgledala sa 17 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjetski teškaški prvak u boksu, prema najpoznatijom federaciji WBC, Tyson Fury jučer je poslao rođendansku čestitku svom velikom rivalu, Amerikancu Deontayju Wilderu kojeg je nedavno nokautom pobijedio čime je okončao jednu od najvećih trilogija u povijesti boksa.

I dok fanovi raspravljaju je li to samo jedna u nizu provokacija ili je čestitka iskrena, Furyjeva supruga Paris objavila je zajedničku fotografiju nje i supruga iz 2006. godine te malo opisala kakav je tada bio svjetski prvak.

''Upoznali smo se prije toga godinu dana ranije, a onda i na mome 16. rođendanu. Nisam mogla vjerovati da je stariji samo godinu dana od mene, mislila sam da mu je 25. Odmah sam gha zavoljela jer je bio drukčiji od ostalih dječaka'', priča Paris.

''Nisam odmah pristala izaći s njime, iako me puno puta zvao. Bio mi je prvi dečko. Na našem prvom spoju gledali smo King Konga u kinu, a on je kasnije rekao roditeljima da će me oženiti. Gledajući ove stare fotografije, nisam ni sanjala kako će to sve izgledati. Od našeg prvog poljupca do šestero djece.''

gol expired Svjetski boksački prvak pohvalio se dolaskom u Hrvatsku, stigao je zbog kćeri divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider