FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije se htio žaliti

Dubrovčani otkrili kako se Delija borio ozlijeđen i savjetovali mu pripremanje za meč u SAD-u

Ante Delija borio se u finalu PFL turnira s neugodnom ozljedom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski MMA teškaš Ante Delija zamalo je osvojio čak milijun dolara i postao novi prvak PFL organizacije, no ipak je nakon pet ludih rundi bio bolji Brazilac Bruno Cappelozza. Dubrovčanin je veliku priliku imao u drugoj rundi kada se činilo da će završiti na podu Brazilca, ali se ovaj izvukao te na kraju odnio pobjedu potpuno zasluženo.

Ante se lavovski borio u meču koji je oduševio organizatore i ljubitelje slobodne borbe, a tko zna što bi bilo da nije bio ozlijeđen. Ovu su informaciju otkrili iz njegovog matičnog kluba Gladiator iz Dubrovnika.

''Hvala Anti na predstavljanju sebe, grada, države u herojskom izdanju. Bit će još prilike za pobjede. Nije se nikome potužio na upaljeni živac u leđima koji ga je kočio u pripremama i borbi. To nije njegov stil i znali su samo najbliži da svaki dan ide kod fizioterapeuta, da ga to koči u pripremama i da nije na 100%. Nije nikakva izlika, svaka čast Brazilcu i drago nam je da je on uzeo pojas a ne netko drugi jer je ispao bas korektan i dobar momak, ali Ante je mogao ući i spremniji da su se sve okolnosti poklopile njemu u korist, piše o objavi kluba na Facebooku.

''Vjerojatno se on neće nekim novinama ni potužiti na taj živac, ali eto mi znamo pa smo napisali kakva mu je stvarno bila sprema. Bit će još prilika, a ne bi bilo loše ni kad bi svoj potencijal iskoristio u nekom kampu u Americi i napredovao još puno više. Pozdrav svima'', poručili su Gladijatori iz Dubrovnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider