FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve je spremno

Odrađeno službeno vaganje za UFC-ov spektakl: Ngannou se vratio na staru težinu

Sve je spremno za borbu za naslov u teškoj kategoriji između Ngannuoa i Ganea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Održano je službeno vaganje za sutrašnji UFC, s borbom za naslov u teškoj kategoriji između Francisa Ngannuoa i Cyrila Ganea.

Izravni prijenos gledajte na gol.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, a snimku u večernjem terminu istog dana na Novoj TV.

Prvi je na vagu stao izazivač. Francuz Gane imao je 112 kilograma, točno koliko i u svojoj posljednjoj borbi, što dosta govori o njegovoj spremnosti i disciplini.

Marc Goddard Legendarni UFC-ov sudac o Hrvatima: "Poznam većinu vaših boraca, ali on je posebna priča..." divider

A onda je na vagu stao prvak, Francis Ngannou, koji je prije nepunih godinu dana nokautirao i svrgnuo Stipu Miočića. Prvak je teži od izazivača, ima 116 i pol kilograma, što je dva i pol manje nego u borbi protiv Miočića.

Prvi put nakon što je nokautirao Stipu Miočića i uzeo mu pojas, Francis Ngannou ulazi u UFC-ov oktogon kako bi obranio titulu. Od tada je prošlo čak deset mjeseci, a u međuvremenu je gorostasni Kamerunac ušao u rat s UFC-om oko novog ugovora i podjele novca.

gol expired Ngannou se nateže s UFC-om jer želi boksati s Furyjem, White mu spustio: "Nisi favorit ni protiv Ganea!" divider

Cyril Gane je do vrha UFC-a stigao ekspresno. U životu nije izgubio profesionalnu borbu, a u UFC-u je od 2019. godine. Nanizao je sedam pobjeda, a zadnje četiri bile su protiv Juniora dos Santosa, Rozenstruika, Volkova i spomenutog Lewisa. Francuz je inače Ngannouov sparing-partner iz Pariza i jako ga dobro poznaje. Bit će to borba dvojice nekadašnjih prijatelja što daje posebnu draž borbi za naslov prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider