FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ekskluziva za Lucky Punch

Legendarni UFC-ov sudac o Hrvatima: "Poznam većinu vaših boraca, ali on je posebna priča..."

Francis Ngannou i Cyril Gane spremaju se za borbu za pojas u teškoj na UFC-u 270, a poznati Marc Goddard za Lucky Punch se prisjetio svojih iskustava s Hrvatima.

Prije nekoliko tjedana reporter Dnevnika Nova TV Vlado Boban dobio je ekskluzivan intervju s legendarnim MMA sucem Marcom Goddardom, a sad ga se ponovo sjetio u predvečerje UFC-a 270 Ngannou - Gane.

Britanac je u svojoj karijeri u UFC-u sudio neke od najpoznatijih borbi u toj organizaciji, a u ekskluzivnom intervjuu priznao nam je kako je u borbi Miočića i Cormiera napravio najveću pogrešku u karijeri.

Marc Goddard Jedan od najboljih UFC-ovih sudaca za Novu TV: "U borbi Miočića i Cormiera napravio sam najveću pogrešku u karijeri“ divider

Za prvi ovogodišnji Lucky Punch otkrio je kako Miočić nije jedini hrvatski MMA borac kojeg pamti kroz karijeru…

Poznajete li možda neke druge hrvatske borce poput Mirka Cro Copa, Igora Pokrajca ili Zelga Galešića? Jeste li im ikad sudili?

"Svima“, ispalio je kao iz topa Marc Goddard u razgovoru za Lucky Punch.

"Naravno da ih poznajem. Cro Cop je logično vaš najpoznatiji borac. I Stipe je naravno jako poznat, no koliko znam on je rođen u SAD-u, a ne u Hrvatskoj. Pokrajac je bio jako dugo u slobodnoj borbi… Naravno Cro Cop je priča za sebe. Svi koji su pratili slobodnu borbu još od dana PRIDE-a, poznaju Mirka. On je legenda ovog sporta. Zasigurno."

Više pogledajte u novom Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider