FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uoči novog spektakla

Novo izdanje Lucky Puncha najavljuje teškaški sudar i otkriva najzgodnije borkinje svijeta

Emisija Lucky Punch na rasporedu je u srijedu, 25. studenog u 20:30 sati na portalu gol.hr

Lucky Punch (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Kraj mjeseca podrazumijeva i novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch koji ovog puta donosi najavu sudara top 5 teškaša UFC-a Curtisa Blaydesa i Derricka Lewisa čiju borbu možete gledati ove nedjelje od 4 ujutro uživo na gol.hr-u.

Obojica su u sjajnom pobjedničkom nizu - Blaydes napreduje divovskim koracima, ima četiri pobjede zaredom i ponajbolji je hrvač u cijeloj kategoriji. S druge strane Lewis je ponajbolji nokauter teške kategorije s čak 19 pobjeda nokautima u karijeri.

Emisija donosi i osvrt na UFC 255, s posebnim naglaskom na kralja muha kategorije Deivesona Figueireda. Taktičke analize teškaša, ali i onoga što se događalo na UFC-u 255, tema su još jedne MMA škole, a tu je i posebna tema - ljestvica najzgodnijih borkinja svijeta!

Domaća rubrika najavljuje finale turnira Armagedon u prosincu te donosi priču o jednom od prvih hrvatskih MMA boraca. Damir ''Vuk'' Mirenić čovjek je koji se borio s velikanima poput Gegarda Mousasija, a danas vodi krav maga klub u Velikoj Gorici.

''Prva polovica studenog nam je donijela nogometna uzbuđenja, a u drugoj polovici smo nastavili s borilačkim. Vjerujem da ima puno tema i u ovoj emisiji koje će zanimati našu publiku s obzirom da su Blaydes i Lewis uvijek atraktivni kao mogući protivnici Stipe Miočića. Uglavnom, ne propustite novi Lucky Punch'', rekao je urednik i voditelj Vlado Boban kojemu će se u studiju pridružiti stručni sukomentatori: Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

Emisija je na rasporedu u srijedu, 25. studenog u 20:30 sati na portalu gol.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider