FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte od 20:30

Novi Lucky Punch: Tri borbe za pojas i ekskluzivni razgovor s europskim Danom Whiteom!

Večeras od 20:30 sati na gol.hr-u pogledajte novo izdanje našeg borilačkog magazina Lucky Punch u kojem se najavljuje sjajni UFC 261 koji predvode Kamaru Usman i Jorge Masvidal. Gledat ćemo čak tri borbe za titulu, ali i ekskluzivni razgovor s Martinom Lewandovskim, čelnikom KSW-a...

Brojne nas teme čekaju u novom Lucky Punchu. Nakon 10 mjeseci od prvog okršaja u oktogon ponovno ulaze vladar velter-kategorije Kamaru Usman i Jorge Masvidal. Usman je veliki favorit, i u prvom je dvoboju dominirao u gotovo svim rundama. No tada je Masvidal prihvatio borbu šest dana prije, i ovoga puta dolazi spreman.

U MMA školi analiziramo kako Masvidal eventualno može neutralizirati ''Nigerijsku noćnu moru''.
Osim Usmana i Masvidala, analiziramo bitke za naslove u slamka i muha-kategoriji kod dama. Zhang Weili je nakon godinu dana ponovno u akciji, i to protiv bivše prvakinje te kategorije Rose Namajunas. Valentinu Ševčenko u petoj obrani naslova čeka Jessica Andrade.

Donosimo prognoze naših stručnih sukomentatora Igora Pokrajca i Zelga Galešića, ali i najbolje koeficijente kladionica za UFC 261.

''Osim najave zaista spektakularnog UFC-a ovoga vikenda, u novom Lucky Punchu pogledajte i razgovor s Martinom Lewandowskim. Čovjek kojeg zovu ''europski Dana White'', prije nekoliko dana bio je u Puli i dogovorio priredbu u pulskom amfiteatru. Tom je prilikom izdvojio vrijeme i za nas. Naravno, pozabavit ćemo se i domaćim talentima jer smo gledali superfinala turnira Armagedon'', rekao nam je urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider