FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ufc uživo na gol.hr-u

Noćas se sprema ludnica u Las Vegasu: ''Jedva čekam ovu borbu''

Sve je spremno za novi UFC spektakl u Las Vegasu kojeg noćas UŽIVO možete pratiti na GOL.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC 213 po hrvatskom vremenu počinje noćas u 4 ujutro uz izravan besplatni prijenos na GOL.hr-u.

U glavnoj borbi večeri vidjet ćemo revanš između UFC prvakinje u bantam kategoriji Amande NunesValentine Ševčenko. Brazilka je slavila protiv Ruskinje prošle godine, prije nego što je osvojila naslov i obranila ga velikim pobjedama. Izazivačica Ševčenko je vrhunska kick-boksačica, a do prilike za napad na titulu stigla je već nakon tri pobjede. Na vaganje je stigla svježa i odmorna i prošla je bez problema.

''Spremna sam kao nikad do sada, jedva čekam ovu borbu. Očekujem da to bude odlična borba, odlična predstava i pravi šou u kojem ću ja na kraju slaviti'', rekla je Kirgistanka rusko-peruanskog porijekla.

Poslastica večeri bit će okršaj teškaških zvijezda Fabricija Werduma i Alistaira Overeema. Brazilcu je Stipe Miočić pred njegovim navijačima oteo pojas UFC prvaka koji je prvi put obranio baš protiv Overeema.

Najzanimljiviji nastup na vaganju imao je upravo Overeem. Na vagu je stao u potpunosti odjeven. Na sebi je imao trenirku i tenisice. Stao je na vagu i čekao osobu zaduženu za mjerenje da izgovori brojku. Naime, gornja dozvoljena granica teškaša je 120 kilograma, a Overeem je s odjećom bio gotovo pet kilograma lakši od dozvoljenog. Njegov suparnik Fabricio Werdum skinuo je gotovo sve sa sebe i zadovoljio vagu.

U drugoj borbi po važnosti vidjet ćemo prvog izazivača srednje kategorije Kubanca Romera koji se bori protiv Amerikanca Roberta Whittakera. Bit će to borba za privremeni pojas srednje kategorije, koji zbog ozljede ne može braniti aktualni prvak Michael Bisping.

Čini se kako je malih problema sa skidanjem kilograma imao Romero koji se za prolaznu težinu morao u potpunosti skinuti. Robert Whittaker nije imao takvih problema, njemu je vaga pokazala 200 grama manje od maksimalno dozvoljene granice od 84 kilograma. Romero je dosad neporažen u UFC-u, dok je Whittaker u sjajnom nizu od sedam pobjeda.

''Očekujem sjajnu borbu. Romero je jedan od najopasnijih boraca na svijetu već dugo vremena i jedva čekam da mu se suprotstavim'', poručio je Amerikanac.

UFC spektakl pratite uživo na GOL.hr-u u od 4 sata ujutro, a sve pogledajte i u programu Nove TV u nedjelju iza 23 sata.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider