FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Želio drugog

Nick Diaz nije želio revanš s Lawlerom: "Tko god da je dogovorio ovu borbu je idiot!"

UFC-oca velika zvijezda vraća se ovaj vikend poslije više od pet godina pauze, ali ne protiv suparnika kojeg je imao u planu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Nick Diaz u nedjelju ujutro vratit će na nedjeljnom UFC-u 266 u oktogon poslije pola desetljeća okršajem u pet rundi protiv Robbieja Lawlera. Diaz je i ranije bio poznat po tome da ne uživa u ovom poslu, a to se čini se nije promijenilo ni poslije petogodišnje pauze od sporta. No, odlučio se ponovo boriti iako još ima podijeljene osjećaje oko povratka.

"Nikad nisam uživao u borbi, to je samo nešto u čemu sam dobar i što radim za novac. Pokušao sam pobjeći od sporta, ali moj povratak je bio neizbježan. Ljudi oko mene mi nisu dozvolili da se umirovim“, započeo je u intervjuu za ESPN Nick Diaz.

gol expired Novi UFC-ov spektakl iz Las Vegasa: Povratak Diaza, Volkanovski traži nastavak ludog niza, a Shevchenko obranu naslova divider

Unatoč svemu tome i dalje vjeruje kako je najbolji borac u UFC-u. Ne samo od svog sljedećeg suparnika.

"Uvjeren sam da sam najbolji na svijetu. Mislim da bi prebio Usmana. Lakše bi pobijedio Usmana, nego što ću pobijediti Lawlera. Ta mi borba ionako nema smisla. Nemam pojma zašto ovo uopće radim, ovo se nikad nije ni trebalo dogoditi, tko god je dogovorio ovu borbu, je potpuni idiot! Trebao sam se boriti s Kamaruom za pojas i to je to", poentirao je Diaz.

Pogledajte najavu ove borbe u novom Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider