FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ovo će odjeknuti

Ngannou nakon obrane titule odaslao zabrinjavajuće poruke: "Uopće se ne radi o novcu, ostao sam bez opcija"

Francis Ngannou je pobijedio Cyrila Ganea i obranio naslov prvaka teške kategorije u UFC-u.

Da nešto ne štima na relaciji Francis NgannouUFC, bilo je jasno poslije sinoćnje pobjede Kamerunca nad Cyrilom Ganeom.

Prvi čovjek UFC-a Dana White nije, kao što je to uobičajeno u ovakvim situacijama, stavio pojas Ngannou, već je to učinio matchmaker Mick Maynard.

Potvrda ne baš idiličnih odnosa stigla je na konferenciji za medije gdje je Ngannou otvorio dušu.

gol expired VIDEO Dana White odbio staviti pojas oko struka Ngannoua i poslao mu snažnu poruku divider

"Ne znam zašto se to dogodilo, to trebate pitati Danu i Micka. Odluka je bila apsolutno njihova", započeo je Kamerunac, nastavivši:

"Već dugo razmišljam o svojoj poziciji unutar UFC-a. Uopće se ne radi o novcu, nije to najvažnija stavka. Bitna je, ali ja se prije svega osjećam loše tretiran. Ne osjećam se slobodno. Mi dajemo jako puno toga u ovom poslu, žrtvujemo svoja tijela i mislim da bismo trebali imati pošteniji tretman. Prilazio sam puno puta UFC-u i nisam ništa dobio, može se reći da sam ostao bez opcija. Ali nisam frustriran, nalazim se u jednom potpunom unutarnjem miru, siguran u svoje odluke."

Nije tu bio kraj, jer Ngannou je prilično jasno dočarao kako se osjeća:

"Ovo je sad već dugo razdoblje i puno toga se dogodilo. Razočaran sam, ali mislim da nije važno kako se ja osjećam. Kroz posljednje godine pokazao sam svoju volju ostati u UFC-u i potpisati novi ugovor. Tražio sam samo da me više respektiraju. Mogli su se potruditi riješiti ugovor, ali sad smo u poziciji gdje su svi frustrirani, gdje sam ja izgubio strast raditi ovo. Prestao sam uživati u ovome jer se tako igraju s mojim umom. Pokušavam se smiriti i nadam se da će se sve stvari dobro posložiti."

UFC 270: Ngannou pobijedio Ganea na bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider