FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svi pričaju o njoj

Neki nesretnik uplatio bogatstvo na ''siguran dobitak'', a onda se pojavila djevojka koja je šokirala svijet

Julianna Pena šokirala je borilački svijet pobjedom protiv dosadašnje UFC prvakinje Amande Nunes.

U svim najavama za spektakularnu UFC 269 večer u jednoj je borbi bio već unaprijed određen pobjednik, točnije pobjednica. Bila je to Amanda Nunes, do ovog vikenda vlasnica čak dvije UFC titule, u perolakoj i bantam kategoriji.

Najbolja borkinja u UFC povijesti nikad u toj organizaciji nije izgubila nijednu jedinu borbu, sve do ovog vikenda. Bila je toliki favorit da su joj kladionice davale koeficijent 1.10, a njezinoj protivnici čak 6.00.

Ta protivnica je na kraju šokirala cijeli borilački svijet i postala nova UFC prvakinja u bantamu. Ona je Julianna Pena i najviše će je zapamtiti jedan nesretnik koji je zbog Amerikanke ostao bez 318 tisuća dolara, što je više od dva milijuna kuna.

Charles Oliveira VIDEO Spektakl za kraj UFC-ove godine: Poirier ponovo ostao kratkih rukava u borbi za pojas, Pena šokirala svijet! divider

Nepoznati američki ljubitelj klađenja je imao plan. Riskirat će veliki novac za dobitak od oko 30 tisuća dolara, koliko je trebao zaraditi na uloženu svotu. No na kraju je ostao bez svega.

Ni sama nije vjerovala da je pobijedila

Na kraju borbe čak ni sama Julianna nije vjerovala da je pobijedila, pa je morala pitati suce.

''Mislila sam da zahvat gušenja nije bio duboko koliko treba. Zbog toga sam pitala suce je li gotovo, jesam li ja pobjednica'', rekla je nakon borbe nova prvakinja.

Svaka čast Holly Holm, koja je prije nekoliko godina šokirala tada najbolju borkinju svijeta Rondu Rousey, no ovo je ipak najveće iznenađenje u povijesti UFC-ove ženske kategorije. Borbu pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider