FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što će to biti...

Neka ludilo počne: McGregor i Khabib zajedno na presici, Irac objavio moćnu snimku!

Dogovorena je prva konferencija za novinare uoči najvećeg dvoboja u povijesti UFC-a.

McGregor vs. Khabib (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ludilo može početi! Za točno tjedan dana bit će održana prva konferencija za novinare uoči najveće borbe u UFC-ovoj povijesti - obračun Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova za titulu prvaka u lakoj kategoriji! Obojica će biti prisutna na toj presici, koja će doduše biti zatvorena za fanove, a na njoj će sudjelovati samo akreditirani novinari.

Prvo javno sučeljavanje održat će se u glazbenoj dvorani Radio City u New Yorku idućeg četvrtka s početkom u 17 sati po lokalnom vremenu, odnosno 23 sata po hrvatskom. Prema prvim informacijama, presica će biti streamana i dostupna svima koje zanima taj povijesni okršaj.

Podsjetimo, UFC je uspio dogovoriti dugoočekivani okršaj aktualnog prvaka Nurmagomedova i bivšeg prvaka te ikone UFC-a Conora McGregora. Njih dvojica obračunat će se na UFC-ovu eventu 229 u Las Vegasu, 7. listopada uz direktan prijenos na GOL.hr-u!

McGregor je u srijedu objavio i kako teku pripreme za dvoboj protiv neporaženog Khabiba (26-0) i mora se priznati da izgleda vrlo impresivno i moćno. Khabib se pak istog dana pohvalio da je odradio udarački trening s legendarnim teškašem Cainom Velasquezom.

Dvoboj McGregora i Nurmagomedova imat će dodatnu draž, a to je osobna netrpeljivost između dvojice boraca. Još dok je McGregor bio prvak, Khabib ga je često nazivao "McChickenom", a ne tako davno dogodio se i onaj incident u Brooklynu, gdje je Irac zajedno sa svojom svitom napao autobus i pritom ozlijedio nekoliko boraca.

Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti prvi susret dvojice boraca u istoj prostoriji, što do sada još nije bio slučaj od spomenutog incidenta, odnosno McGregorova izbivanja iz MMA-a gotovo dvije godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider