FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte analizu

Ne propustite: Prvi UFC-ov spektakl u 2021. na gol.hr-u i Novoj TV

Večeras od 21 sat na gol.hr-u i potom u ponoćnom terminu u snimci na Novoj TV, možete pratiti prvu UFC-ovu priredbu ove godine.

Prvi UFC-ov spektakl godine predvode bivši vladar perolake kategorije Max Holloway i Calvin Kattar, a prijenos na gol.hr-u počinje od 21:00.

Siječanjski dio priredbi UFC će odraditi u Abu Dhabiju. U UFC-u ćemo gledati debi najvećeg srpskog talenta Duška Todorovića koji u prvoj borbi glavnog dijela programa testira Amerikanca Punahelea Soriana. Obojica su sličnih gabarita visine i raspona ruku, ali i neporaženi. Kladionice prednost daju Todoroviću. Koeficijenti na Todorovića se kreću oko 1.60, na Soriana oko 2.30. U postocima 60:40 za srpskog borca.

Nakon njih će u oktogon također momci iz srednje kategorije do 84 kilograma. Superatraktivni Joaquin Buckley i Talijan Alessio Di Chirico. Talijan je 10 centimetara viši, ali Bakli ima raspon ruku čak 193 centimetra. Kladionice kao velikog favorita vide Amerikanca. 70:30 u postocima.

Idemo dalje u velter kategoriju. Nakon dugo vremena, točnije više od dvije godine, gledat ćemo Santiaga Ponzinibija. Sjajnog Argentinca koji ima 7 pobjeda zaredom i poput Buckleya veliki je favorit protiv svog protivnika Kineza Jingliang Lija. Fizički gabariti su im gotovo jednaki.

U velteru ćemo gledati i sudar dvojice poznatih veterana. Bivšeg izazivača za prvaka Carlosa Condita i Matta Browna. Kladionice malu prednost, vidimo, daju Conditu koji se prošle godine vratio pobjedama nakon niza poraza. Oko 1.70 su koeficijenti na njega, a na Browna oko 2.30-2.40. Brown ima čak 25 mečeva u UFC-u.

I za kraj. Bivši prvak perolake Max Holloway nakon dva poraza od Aleksandra Volkanovskog u sudaru za titulu u oktogon ulazi protiv sunarodnjaka Calvina Cattara. Holoway ima nešto manji raspon ruku, visinom su jednaki. Koeficijenti na Maxa se kreću oko 1.60, a na Cattara od 2.30 do 2.50. Vidjet ćemo može li lagani autsajder Cattar utišati bookmakere i Maxove navijače u subotu navečer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider