FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PLANIRAO JE POSLATI PORUKU

UFC-ov zločesti dečko urinirao po dvorištu UFC-ovog instituta: "Neće mi dati otkaz!"

Čini se kako Nate Diaz pokušava isprovocirati otkaz iz UFC-a.

Nate Diaz (Foto: Afp)

Osebujni Nate Diaz jedna je od najvećih UFC zvijezda, a takvu slavu je stekao u ožujku 2016. godine, kad je uskočio u borbu protiv Conora McGregora kao zamjena, a onda ga i savladao. Prije toga bio je ljubimac većinom pasioniranih fanova i relativno često je ulazio u Octagon.

Otkako se prvi put borio protiv McGregora, njegovi nastupi postali su rijetkost. Odradio je revanš pet mjeseci kasnije, da bi onda uslijedila trogodišnja pauza pa dvije borbe u 2019. godini i jedna početkom ljeta 2021. S tim da je u posljednja dva nastupa poražen.

Nemogućnost dogovora s UFC-om

Razlog toga je nemogućnost pronalaženja zajedničkog jezika po pitanju uvjeta za borbu. Činjenica je da se s Nateom bilo puno lakše dogovoriti dok se borio za puno manje novce nego sad, kad bi mu upravo zbog velikog honorara trebalo biti cilj nastupati što češće.

Ali to ne radi. Čak niti sad, kad mu je ostala još jedna borba na ugovoru, nikako da istu ugovori. Zapravo, on ju od UFC-a konstantno traži, ali reakcije poslodavca nema. Zato se tu i tamo pojavi pokoja njegova reakcija, poput vrlo značajne današnje. 

 "Uriniram po UFC-ovom Institutu. Mogu to raditi jer sam plaćen više od svih vas i jer mi neće dati otkaz", napisao je Nate uz priloženu fotografiju.

Namjera je zapravo jasna. Diaz želi što prije završiti svoj posao s UFC-om, da bi se mogao posvetiti nekim mečevima koji bi mu donijeli više novaca. Prije svega se tu misli na boksački okršaj s Jakeom Paulom, ali i na eventualne ekshibicije.

UFC će teško pristati na Nateovu uvjete

Podrazumijeva se da će UFC teško na tako što pristati, no uskoro će mu morati ugovoriti borbu kojom bi njegov ugovor završio. Nikako ga ne žele izgubiti, no očito će morati napraviti neku žrtvu.

S Diazom su otkako je postao jedan od najpoznatijih boraca doživjeli više glavobolje nego konkretnih stvari, no očito svaki njegov nastup financijski toliko puno vrijedi da im se isplati i dalje igrati igru mačke i miša. No, sve vodi tome da će na kraju u posljednjoj epizodi pobjedu nad njima ipak odnijeti borac.

Najbolji trenuci borbe Jorgea Masvidala i Natea Diaza

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider