FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ishodi golicaju maštu

Na što staviti novac na velikom spektaklu? Ovo su stručne prognoze za UFC 261

Pred nama je ludi UFC 261 event s čak tri borbe za pojas.

Na prvom UFC-ovu spektaklu pred gledateljima nakon dugo vremena gledat ćemo čak tri borbe za pojas. UFC 261 u izravnom prijenosu možete gledati na gol.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, a snimka je na Novoj TV u večernjim satima.

U ovomjesečnom izdanju magazina Lucky Punch detaljno smo analizirali borbe, a posebno smo se osvrnuli na ponudu kladionica, gdje već standardno najbolje koeficijente nudi SuperSport.

Zelg i Pokrajac slažu se kako je Usman (1.25) s pravom veliki favorit kladionica  te da će slaviti protiv Masvidala (3.50). No različiti pogled imaju na način na koji će se završiti borba. Zelg kaže kako će meč otići do kraja pete runde, dok Pokrajac prognozira pobjedu prekidom.

''Obojica imaju bombu u rukama i jednim udarcem mogu ugasiti svjetlo u bilo kojoj rundi.'', kaže Pokrajac.

U posebnoj ponudi za glavnu borbu večeri Zelga je zagolicao koeficijent i za tehnički nokaut Masvidala (2.20)

Zelga je zagolicao ishod na tehnički nokaut

Što se sunaslovne borbe večeri, Zelg je također prognozirao pobjedu favoritkinje Zhang Weili (1.50), dok bi Pokrajac novac stavio na malo iznenađenje i pobjedu Rose Namajunas (2.40).

Valentina Ševčenko (1.25) je apsolutni favoriti protiv Jessice Andrade (3.50). Slažu se kako ne vide što bi to Andrade mogla napraviti protiv uvjerljive Kirgistanke.

Zanimljivo je vidjeti što kažu naši stručni sukomentatori u ogledu Uriah Halla i Chrisa Weidmana u srednjoj kategoriji. Na kladionici su potpuno izjednačeni s koeficijentom 1.85.

''Mislim da će Weidman traži klinč i rušiti Halla, a to bi trebao biti kraj'', smatra Zelg, a složio se s tom prognozom i Pokrajac.

Ponuda za UFC 261 Ponuda za UFC 261 (Foto: GOL.hr)

''Prije svega, hrvač je. Već se opekao u borbama na distanci. Od Halla se više očekivalo, bit će to filter tko će ići dalje od njih dvojice.''

Što se tiče poluteškaškog okršaja između Anthonyja Smitha (2.40) i Jimmyja Crutea (1.50) koji otvara UFC 261, obojica se slažu u procjeni kladionica.

''Crute je u naletu, pun je samopouzdanja, vjerujem da može okrenuti meč u svoju korist'', rekao je Zelg s čime se složio Pokrajac.

Pogledajte cijelu emisiju Lucky Punch s detaljnim analizama za UFC 261

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider