FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ERSLAN NA NOVOM ZADATKU

Najbolji hrvatski MMA poluteškaš dogovorio je novu borbu u KSW organizaciji

Ponajbolji hrvatski MMA borac, Ivan Erslan, još jednom će nastupiti u borilištu poljskog KSW-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

KSW 70 priredba održat će se 28. svibnja u Łódźu te će biti predvođena borbom dvije poljske MMA legende, Michala Materle i Mariusza Pudzianowskog. Ipak, dobit će ta priredba i svoj hrvatski štih, budući da će na njoj nastupiti Ivan Erslan.

Najbolji hrvatski MMA poluteškaš i bivši izazivač za titulu KSW prvaka trenutno je drugi borac ljestvice izazivača, a svoj novi nastup imat će protiv borca na broju 5. To je Rafał Kijańczuk (11-4), koji je prošlog mjeseca u KSW borilištu uspješno debitirao.

Možda i posljednja Ivanova borba u KSW-u

Erslan je nedavno otkrio kako s KSW-om ima ugovor na još jednu borbu te kako istu namjerava odraditi prije nego krene razmišljati o tome što mu dalje može uslijediti. Nije skrivao kako mu je želja UFC, budući da kontakti s istima postoje, no niti jednu opciju nije odbacio.

Trebao je on tu borbu odraditi krajem veljače na KSW 68 priredbi, ali planirani protivnik Caio Bittencourt je istu otkazao samo dan prije održavanja te vremena za pronalazak zamjenskog protivnika nije bilo. Novu priliku tako će morati čekati tri mjeseca, no najvažnije je da ona napokon dođe.

Erslan je do sada u profesionalnoj karijeri upisao 11 pobjeda te samo jedan poraz, koji mu je nanio dugogodišnji KSW prvak Tomasz Narkun. Nakon te borbe nastupio je u KSW-u samo jednom, u lipnju prošle godine, kad je bio bolji od još jednog bivšeg izazivača, Przemyslawa Mysiale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider