FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nemile scene

Za dlaku izbjegnuta tragedija na UFC-u

Nekoliko nesretnih fanova palo je preko srušene ograde tijekom izlaska Mikea Malotta do oktogona na UFC-u 289 u Rogers Arene u Vancouveru.

Mike Malott (Foto: Profimedia)

Na posljednjem UFC-ovom eventu zamalo je izbjegnuta tragedija. Pilikom izlaska domaćeg borca Mikea Malotta skupina ljudi je umalo pala na njega.

Ne zna se što se točno dogodilo, no čini se da je barikada na tribinama popustila i da se skupina navijača prevrnula na tlo. Komentatorski tim UFC-a isprva je mislio da su obožavatelji pokušali skočiti kako bi se pridružili Malottovu izlasku, ali to nije bio slučaj.

Usred prve runde Malottove borbe s Adamom Fugittom UFC komentator Jon Anik, objavio je da navijači nisu pretrpjeli nikakve ozljede pri padu. I dalje je to bila divlja scena i nešto što se rijetko događa tijekom UFC PPV događaja, ili bilo kojeg drugog događaja.

Sama borba je bila vrlo zabavna i završila je tako što je Kanada svjedočila pobjedi potencijalne domaće zvijezde. Malott je uzdrmao Fugitta na početku druge runde kombinacijom s dva udarca što je bio početak kraja. Budući da je Fugitt bio poprilično nesvjestan situacija, Malott je iskoristio priliku i završio ga giljotinom.

Ovo je bila njegova treća uzastopna pobjeda od kako se pridružio UFC-u te šesta uzastopna općenito u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider