FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVAJTE!

Lucky Punch: O'Malley želi izbrisati jedinu mrlju u karijeri, što može Bellatorova zvijezda u UFC-u?

Nevjerojatan popis mečeva čeka nas na UFC 299. Predvode ga Sean O'Malley i Marlon Vera.

Ove nedjelje ujutro uživo na gol.hr-u možete gledati uistinu spektakularni glavni program UFC 299 večeri kojeg predvode aktualni prvak bantam kategorije Sean O'Malley i Marlon Vera.

No nisu samo oni u akciji. Tu su  i Dustin Poirier, Kevin Holland, Michael Page, Gilbert Burns, Peter Yan... Potpuna ludnica u Miamiju.

O svemu tome možete slušati u najnovijem izdanju Lucky Puncha, ultimativnog mjesta za MMA teme.

Može li Marlon Vera ponovno iznenaditi Sean O'Malleya? Donosimo niz zanimljivosti analizom u kavezu. Bilo je puno različitih mišljenja oko svih parova u glavnom dijelu programa.

Sjetili smo se i nekih legendarnih UFC borbi iz samih početaka. Najavljujemo jednu od najvećih Bellatorovih zvijezda Michaela Venoma Pagea koji će debitirati u UFC kavezu protiv Kevina Hollanda.

Koje su bolje rukavice…one iz UFC kaveza? Bellatorovog? Ili one iz legendarnog Pridea. Sve su to zanimljivosti s kojima se Igor, Zelg i Vlado bave u Luky Punchu.

Naša Sanja Jurković, nova članica Lucky Punch ekipe, testirala je Ivana Erslana u motanju bandaža. Donosimo i razgovor s najboljim hrvatskim poluteškašem nakon velike pobjede u KSW-u.

Najavljujemo i FNC priredbu u Ljubljani koju predvode Mario Žgela i Miran Fabjan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider