FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nova zvijezda UFC-a

Ime koje treba pratiti na UFC-u 288: "Sjajan borac, ali šteta što nije atraktivniji"

Na sjajnom UFC-u 288, kojeg ćete moći pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u, domaćim MMA fanovima predstavit će se Movsar Evloev.

Glavne zvijezde UFC-a 288 bit će Henry Cejudo i Aljamain Sterling, čiji ćete okršaj moći pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro, ali prije nego što se oni pojave pod svjetlima reflektora, u oktogonu će se pojaviti još nekoliko zanimljivih imena.

Malo koje tako zanimljivo kao ono ruskog borca Movsara Evloeva, nadolazeće zvijezde UFC-a koja još nema poraza u UFC-u (6:0), ali ni u svojoj profi karijeri (16:0).

"Sjajan borac, kompletan borac, ima sve što je potrebno kako bi bio prvak, ali ne završava borbe. Od doista dominira u svojim borbama, ali sve pobjede su mu odluke. Ponekad izostane atraktivna završnica jer se štedi za kasnije u karijeri“, započeo je Zelg Galešić.

"Nažalost, s takvim pristupom neće kupiti puno fanova. Morat će malo pustiti te šake jer poslije ovakvih dominacija, šteta je zbog njega i njegove popularnost da ponekad ne pokuša završiti borbu.“

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima vezanim za spektakularni UFC 288 pogledajte u novoj epizodi Lucky Puncha:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider