FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
taktike objašnjene

MMA škola: UFC prvak se mora paziti, pogledajte što radi izazivač kad je uzdrman

U novoj MMA školi objašnjavamo što bi trebali raditi Blachowicz i Texeirau subotu navečer.

UFC 267 ove će subote biti poslastica za sve ljubitelje slobodne borbe. Prijenos počinje već od 20 sati na gol.hr-u, a snimka je iste večeri na Novoj TV.

Novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch detaljno je najavilo subotnji spektakl u kojem nas očekuje šest sjajnih borbi od kojih je glavna ona za pojas prvaka u poluteškoj kategoriji između prvaka Jana Blachowicza i Glovera Teixeire.

U rubrici MMA škola Zelg Galešić i Igor Pokrajac su demonstrirali koje su glavne odlike u borbi obojice boraca.

''Blachowicz uvijek krene mjeriti distancu s prednjim direktom, a ako ste čvrsti poput Teixeire i ne idete unazad onda ide s čvrstim udarcima u tijelo'', najavio je Zelg.

''Teixeira ima ''Tyson'' stil, uvijek ulazi sa krošeima, mijenja bazu, lijevi, desni pa traži jetru. U slučaju da Blachowicz stisne Brazilca uz žicu i krene s krošeima ovaj baca odmah dva krošea s kojima je jako precizan i eksplozivan'', objasnio je Pokrajac.

''Blachowicz je punio ljudi nokautirao, puno ih je uzdrmao, ali ako uzdrma Teixeiru nemojte da vas to iznenadi. Brazilac je puno puta bio uzdrman i puno puta nakon toga pobjeđivao. On je kad uzdrman ide u noge'', demonstrirao je ovaj potez Galešić.

Na podu Brazilac prelazi u ''mount'' i onda se kreće dok vas udara, a ako se okrenete previše slijedi zahvat ručni trokut. No najbolje da demonstraciju ovih poteza pogledate u priloženom videu na vrhu članka, dok cijelu emisiju Lucky Punch pogledajte ispod teksta.

Cijela emisija Lucky Punch: Najava UFC 267

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider