FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ulaznice su planule

Ove subote Osijek očekuje spektakl, a najboljeg hrvatskog poluteškaša borba karijere: S druge strane kaveza stajat će UFC borac

Osijek ove subote čeka vrhunska priredba u slobodnoj borbi, hrvatskog poluteškaša Ivana Erslana čeka borba karijere.

Najboljeg hrvatskog poluteškaša, Ivana Erslana ove subote u Osijeku očekuje ispit karijere protiv borca s UFC pedigreom.

S druge strane kaveza stajat će Henrique „Frankenstein“ Da Silva.

"Vjerujem da sam tehnički puno bolji u stand up-u, da mogu jači tempo držati dulje vrijeme. Ako nametnem svoj tempo vjerujem da će se on ispuhati i da ću dobiti priliku, po mom skromnom sudu, da završim taj meč", rekao je Erslan koji jako dobro gura u ponajboljoj europskoj promociji, poljskom KSW-u.

Brazilac, s druge strane, iza sebe ima šest mečeva pod okriljem UFC-a, a među njima su i oni protiv Johnnyja Walkera i Gokhana Sakija.

gol expired Napokon protivnik po mjeri, srebrni olimpijac prozvao Filipa Hrgovića: "Želim onog tipa iz Hrvatske. On je za mene beba" divider

"On je jako atraktivan borac, stand up borac. Teško ga je završiti, bori se do zadnje kriv. Ako ga želim pobijediti, morat ću dati sve od sebe", rekao je Erslan.

Fight card nosi ukupno 11 vrlo atraktivnih borbi. Od naših boraca tu su i mladi Mateo Šitum koji čeka srpskog borca Bosančića, ali i legendarni Ivica Trušček koji je u posljednji trenutak upao na priredbu.

"Jedino što mrzim više od borbe protiv ljevaka je visoki ljevak, tako da mi se to ne sviđa. Ali napravit ću sve što je potrebno za pobjedu“, rekao je Trušček.

gol expired Alen Babić o tome zašto Hrgović tako sporo govori, napao ga zbog savjeta Milunu da napusti boks divider

"Ići ću prvenstveno na dominaciju u borbi, samo mi je bitno da pobijedim i mislim da mogu nokautirati unutar dvije runde", otkriva Šitum.

Finale Armagedona ispratit će i puna dvorana Gradskog vrta, tri tisuće karata već je planulo.

"Ovaj događaj gledat će se diljem svijeta i to jako jako bitno za sport i Hrvatsku. Osim toga, grad Osijek imat će veliku korist u smislu promocije, kao i Osječko-baranjska županija", zaključio je organizator Dražen Forgač.

Atraktivne borbe, mnoštvo nokauta i nikad jača imena - grad na Dravi u subotu čeka pravi spektakl
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider