FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''to je dno dna''

Alen Babić o tome zašto Hrgović tako sporo govori, napao ga zbog savjeta Milunu da napusti boks

Hrvatski boksač Alen Babić odgovarao je na pitanja obožavatelja, a tema je, očekivano, bio i Filip Hrgović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U vikendu pred nama u borilačkoj prijestolnici, Las Vegasu, čeka nas novi nastup Filipa Hrgovića. Najbolji hrvatski boksač za protivnika ima malo poznatog Scotta Alexandera, koji je na najpoznatijoj boksačkoj ljestvici tek na 178. mjestu.

Ovih je dana zbog novog nastupa Hrga često u medijima, pa je tema i kod svog rivala Alena Babića. Jučer je Hrgović gostovao u emisiji Sport nedjeljom, a Babić je odgovarao na pitanja svojih obožavatelja putem Instagrama.

Jedno od pitanja koje Babić često dobiva je ono o Hrgovićevu načinu govora, koji je po mišljenju nekih prilično spor."

gol expired Hrgović otkrio koga želi sljedećeg i komentirao Babića: "Nije moja razina, radio sam s njim lijevom rukom i na pedeset posto" divider

''Ja sam čuo da je Hrgović pao na glavu kad je bio jako mali. Tužna priča, za koju ne znam je li istinita. Možda nije, ali čini se kao da je", dao je svoje mišljenje o toj temi Babić.

Osim Babića i Hrgovića, hrvatskoj su široj javnosti poznata imena još dvojice hrvatskih boksača, Petra Milasa i Marka Miluna. Milas se nedavno borio i izgubio na spektaklu u Parizu protiv Tonyja Yoke, a zanimljivo je da Hrgovića tek čeka jedan tako veliki meč.

"Ne bih se nikad borio protiv Petra Milasa, on je moj brat. Ali, imam dobru ideju. Timski meč, Petar Milas i ja protiv Filipa Hrgovića i Pedra Diasa'', našalio se Babić na pitanje bi li se borio protiv Milasa.

O sparinzima protiv Hrge

Hrgović se jučer u medijskom nastupu još jednom osvrnuo na Babića te poručio kako je na sparinzima s njim radio na 50 % svojih mogućnosti te da nije njegova razina. Babić je vjerojatno odgovarao na pitanja fanova prije nego što je vidio taj Hrgin istup.

"Ljudi ne znaju da sam ja s tim idiotom sparirao iza mojih noćnih smjena. Radio sam od srijede do subote do šest ujutro. Odradim petak do šest ujutro i onda dolazim u 12 na sparing jer on neće navečer, nego hoće ujutro. Shvatit ćete svi koliko je to slab čovjek.''

El Animal je nedavno dobio pitanje novinara streaming platforme DAZN o mogućoj borbi s Babićem, koja bi se očito dobro prodavala.

''Ljudi, morate shvatiti da se to nikad neće dogoditi. To je čovjek koji je uzeo godinu dana američkog kampa za Radonjića. Za Molinu se pripremao na Kubi ili gdje već. Bio je katastrofa meč. Ja sam se pripremao u Dubravi i prekid u 4. rundi...''

Napao ga zbog savjeta Milunu

Boksačke insajdere iznenadila je izjava Hrgovića kako bi se Marko Milun, za kojeg kaže kako mu je drag, trebao ostaviti boksa. Babić je poludio na takav savjet.

"To je dno dna. Marko Milun je počeo trenirati boks nakon što je gledao idiota na Olimpijskim igrama. Doslovno je zbog njega krenuo u boks. I onda ovaj to kaže. Dečko je toliki idiot, ali naplatit će mu se to sve", poručio je u svojem oštrom stilu Babić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider