FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nema povratka

Hrvatski razarač dva puta na isti način nokautirao Nizozemca!

Mladen Brestovac nije uspio osvojiti Glory 35, ali je odjeknuo njegov nokaut u polufinalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni hrvatski teškaš Mladen Brestovac borio se ovog vikenda u francuskoj Nici na Glory 35 turniru. Bio je to njegov prvi nastup u najpoznatijoj kick-boxing organizaciji nakon što nije uspio s trona skinuti najboljeg teškaša svijeta Rica Verhoevena koji ga je pobijedio na Glory 28 u Parizu u ožujku ove godine.

Mladen je u Nici prošao u finale u kojem je nažalost poražen od Benjamina Adegbuyija nakon pet rundi na bodove. To je bio treći poraz našeg kick-boksača od Rumunja nigerijskog podrijetla u tri borbe.

No u polufinalu je ostvario još jednu pobjedu nokautom protiv Jahfarra Wilnisa kojeg je na potpuno isti način nokautirao prije dvije godine u Zagrebu što je odjeknulo u svijetu kick-boksa.

Najbolja je to najava za njegovu sljedeću borbu koja će se dogoditi 17. prosinca u zagrebačkoj Areni na FFC-ovom spektaklu ''Night of champions''. Kako i sam naziv govori, bit će to priredba koja će se sastojati gotovo isključivo od dvoboja koji će za ulog imati pojas FFC prvaka. Svoj naslov Brestovac brani protiv Daniela Lentieja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider