FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
amerikanac ima plan

Mirko i Martinez po Pride pravilima: ''On je tako htio, misle da ću se ispuhati''

Roque Martinez osvrnuo se na detalje koji nas čekaju ove nedjelje u Saitama Areni.

Roque Martinez (Instagram)

Sve nam je bliže novi izravni prijenos Mirkove borbe iz Japana. Obično je to nedjeljno jutro rezervirano za Staru godinu, ali prije 31.12.našeg ćemo borca u akciji gledati već ove nedjelje.

Cro Cop i Roque Martinez bore se na Rizin 13 spektaklu u Saitama Areni kojeg izravno možete gledati ove nedjelje u prijepodnevnim satima na GOL.hr-u te u snimci istog dana u večernjim satima na Novoj TV.

Mirko Filipović gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je otkrio kako će lijeva noga biti spremna, a o svom protivniku u nedjelju je rekao:

''Opasan protivnik, mlađi je 12 godina od mene. Pitali su me mnogi po čemu je on najopasniji. Najopasniji je zbog toga što je gladan, gladan slave, novca i uspjeha i svega. I sigurno će dati sve od sebe da me pobijedi, naravno ja ću dati sve od sebe da mu to ne dopustim. Najopasnije se s gladnim ljudima boriti."

Roque Martinez je pak u intervjuu za jednu radijsku postaju otkrio i dio svojih planova za najveću borbu svoje dosadašnje karijere.

''Neće me začuditi ako se ova borba cijelo vrijeme održi na nogama. Bit ću spreman i na drugo, no on nije tip kojeg je lako srušiti na pod. Cro Cop ima sjajnu obranu rušenja i toga sam svjestan. Prvo ću svakako vidjeti koliko uspješan mogu biti na nogama, a onda ćemo vidjeti što dalje. Biti ću spreman.''

Američki borac s pacifičkog otočja Guam borio se još prošlog mjeseca na Rizin 12 večeri. Mirko se pak nije borio od Stare godine, a u međuvremenu je pretrpio tešku pzljedu koljena.

''Očekujem najboljeg Cro Copa što može biti. Dugo se nije borio, dolazi nakon jako ozbiljne ozljede, no i ja sam bio ozlijeđen. Borca kao on, legendu kao što je on, nikada ne smiješ otpisivati ni u kom slučaju. Nebitno koliko ima godina i kakve ozljede ima iza sebe, ja moram biti spreman za najbolju moguću verziju Cro Copa'', prenosi njegove riječi Fightsite.

Njihova borba dogovorena je po Pride pravilima što znači da će prva runda biti na čak deset minuta.

''On je zahtijevao rundu od deset minuta, jer misle da sam ja tip koji će se ispuhati, no to neće biti tako. Ne zamjeram mu što gleda to na taj način, pogledajte moje posljednje dvije borbe, obje su završile u prvoj rundi. Nisu me vidjeli kakav izgledam kasnije u borbi, a i realno je pomisliti nešto tako kada vide kako izgledam. No, kada sam dobio taj prijedlog zapravo sam pomislio kako je dobro za mene. Mislim da će se ispuhati puno brže nego ja'', poručio je samouvjereno Martinez.

Hoće li preživjeti prvu rundu s Cro Copom saznajte u nedjelju tijekom prijepodneva u izravnom prijenosu na GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider