FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
''Idući borac neće biti stariji''

Cro Cop se vratio kući i otkrio dojmove iz Japana

Cro Cop se vratio u Zagreb nakon još jedne pobjede na Staru godinu.

Mirko Filipović (GOL.hr)

Mirko Filipović vratio se iz Japana, gdje je u nedjelju ekspresno pobijedioTsuyoshija Kosaku. U Zračnoj luci dočekao ga je reporter Nove TV Stipe Sladoljev.

Mirko, vratili ste se nakon još jedne borbe na Staru godinu, klasik u vašoj režiji. Kakav je osjećaj nakon što godinu dana nije bilo borbe?

''Lijepo je vratiti se. I bilo je lijepo odraditi borbu nakon godinu dana pauze. Dobro se osjećam, sve je OK. Bilo je spektakularno kao i uvijek u Saitami'', rekao je u uvodu Cro Cop.

Dojmovi vašeg sina koji je prvi put bio s vama?

''Bio je to jako lijep izlet za njega. Dobili su vodiča u Japanu da vide neke znamenitosti, osjetio je taj taj doživljaj u Saitama Areni, koja je jedan od hramova borilačkih sportova i bio sa mnom u kutu što je jako lijepa uspomena za njega.''

Mirko Filipović (GOL.hr) Mirko Filipović (GOL.hr)

Rekli ste da ćete sigurno imati još dvije borbe, znate li možda kada?

''Definitivno smo to dogovorili, ali još nemam pojma kada. Ali moja zadnja borba definitivno će biti u Saitama Areni. Još ne znam točno za sve termine, vidjet ćemo. Ne znam tko će me čekati u sljedećoj borbi, ali sigurno neće biti stariji od mene.''

Nakon toga, Mirko je prokomentirao u kakvom je stanju njegova šaka.

''Malo je nateklo, ne dozvoljavaju bandažiranje i to nam ne pomaže. Dva kruga s tom malom gazicom, premale su rukavice i gola je šaka. Nema to smisla. Možeš samo ugroziti ruku borca, ne znam zašto je tako'', zaključio je Mirko Filipović.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider