FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
And Still!!!

VIDEO Mirko Filipović pokazao dvojici profi boraca da je još glavni pa im poslao i sina: "Dokaz da krv nije voda"

Mirko Filipović ima "samo" 47 godina i još školuje puno mlađe borce u teretani...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović već je nekoliko godina u zasluženoj sportskoj mirovini, ali na svojim društvenim mrežama iz dana u dan otkriva kako bi i u ovoj dobi bio opasna prijetnja mlađim borcima…

Podijelio je video iz svoje legendarne dvorane s kraja jednog treninga na kojem su bila dva profi MMA borca, Mirko i njegov sin Ivan, a kako su bili na njihovu terenu duo otac-sin Filipović morao je pokazati mišiće gostima.

gol expired Pogledajte susret Stipe Miočića i Arnolda Schwarzeneggera, legendarni glumac ga nahvalio divider

"Večeras smo na treningu radili malo natjecanje u snazi. Na videu je rameni potisak sa 190 kg. To naravno nije jednako teško kao rameni potisak sa olimpijskom šipkom, ali je vjerujte jako tesko. Šehić i Delija su me naravno rasturili jer su profi borci, imaju 26 odnosno 31 godinu i oba oko dva metra. Ipak je meni 47 godina. I još im na kraju moj Ivan koji ima 80 kilograma zasoli ranu. Ipak krv nije voda. Kako su prošli u benču i leg pressu neću spominjati“, objavio je Mirko uz video.

Benjamin Šehić i Ante Delija nisu uspjeli napraviti ni jedno ponavljanje, a po završetku pustili su majstora da im pokaže. Majstor Filipović je napravio tri ponavljanja, a za kraj poslao svog sina Ivana da im pokaže kako „krv nije voda“. Filipović mlađi uspio je napraviti jedno ponavljanje i dokazao očevu tvrdnju.
ju.

Lako Mirku kad mu je samo 47...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider