FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
navodno slomljene kosti

Mirko se javio i otkrio: "Kosaka je na putu za bolnicu, nadam se da će biti u redu"

Po svemu sudeći Tsuyoshi Kosaka je pretrpio ozbiljne ozljede u borbi s Mirkom Filipovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović slavio je u jubilarnoj 50. MMA borbi karijere, nakon što je tehničkim nokautom pobijedio japansku legendu Tsuyoshija Kosaku. Cro Cop je opravdao svoju ulogu velikog favorita u specijalnom meču Rizinovog Grand Prix programa bantam-kategorije.

Kosaka je ''nestao'' nakon samo jedne minute poslije žestokog ''ground and pounda''. Mirko je krenuo žestoko te udarcima srušio Japanca na pod, a onda i završio borbu. Sudac je čekao hoće li se Kosaka braniti, a kad mu je vidio na licu kako više nije spreman na obranu, prekinuo je meč nakon točno jedne minute od početka borbe.

Nakon borbe Mirko se javio iz svlačionice u društvu sina Ivana i Stipe Drviša. Ponovio je ono što je naglasio nakon borbe: nada se da Kosaka nije ozbiljnije ozlijeđen, ali otkrio je da je njegov protivnik na putu za bolnicu.

''Hvala svima na velikom broju poruka koje sam primio uoči i nakon borbe. Nadam se da Kosaka nije ozbiljnije ozlijeđen. Ovo je grub i nasilan sport, ali na kraju krajeva ipak je sport, ne bih želio da je teže ozlijeđen. Čujem da je na putu za bolnicu, nažalost, navodno su mu neke kosti na licu slomljene. Ali to je takav posao, nadam se da će biti sve u redu'', rekao je Mirko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider