FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''prvo Cro Cop, a onda...''

JOŠ DVA DANA: King Mo u Japanu odmah zaprijetio Mirku!

Cro Cop i King Mo u ring ulaze za dva dana uz izravan prijenos na GOL.hr-u!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva dana su ostala do spektakularne borbe Cro Cop – King Mo u četvrtfinalu Rizin World Grand-Prixa (LIVE STREAM na GOL.hr).

Mirko Filipović već se nekoliko dana nalazi u Japanu gdje je nastavio s treninzima uoči borbe koja je na rasporedu ovog četvrtka ujutro po hrvatskom vremenu.

Jučer je u Tokio stigao i njegov, nadamo se tek prvi protivnik u borbi za Rizinov pojas. Muhammed 'King Mo' Lawal na dolasku je najavio kako želi obraniti pojas prvaka kojeg je u kategoriji do 100 kg osvojio prije godinu dana.

''Sretni praznici Bellator naciji, sretan Božić i sve to. Da ste sa mnom tijekom blagdana, bili biste u Tokiju. Došao sam obaviti posao. Prvo ću riješiti Cro Copa, a onda sve ostale i uzeti taj pojas. Vratit ću ga u SAD, to će biti moj Božićni poklon Bellatoru”, poručio je Bellatorov borac King Mo.

Podsjetimo, Mirko je uoči puta u Japan ove subote za Novu TV rekao kako zna što će Lawal pokušati napraviti.

''Bit će najvažnije da sam kondicijski dobar, morat ga zatvarati i ići na njega. Ne smijem čekati njegovu reakciju, dobar je boksač i vrhunski hrvač. Sigurno će me pokušati srušiti dolje. U slučaju da obranim to rušenje gadno će se provesti ako ostane ispod mene. Stvarno je čovjek vrhunski hrvač i doslovno sve svoje protivnike baca na parter'', poručio ej naš borac.

Cijeli Rizin Fighting World Grand-Prix gledajte u četvrtak od 7:00 UŽIVO i besplatno na GOL.hr-u, a navečer od 22.30 pogledajte borbu Cro Copa i King Moa na Novoj TV!
 

 

@kingmofh spending his Holidays representing #BellatorMMA in the annual #RizinFF Grand Prix! Wish him luck!

A video posted by Bellator MMA (@bellatormma) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider