FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakvi majstori

Miočić dogovara "obračun" protiv mlade zvijede NFL-a: "Dolazim po taj tvoj pojas"

Kao zagrijavanje za Daniela Cormiera u srpnju, Stipe Miočić odlučio je sam sebi organizirati jedan novi obračun i to ni manje ni više nego protiv mlade NFL zvijezde.

JuJu Smith-Schuster (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još je nešto više od četiri mjeseca ostalo do super dvoboja Stipe Miočića i Daniela Cormiera za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji. Datum 8. srpanj doći će vrlo brzo, a do tada će borci vrijeme "tratiti" na vođenju svojih TUF momčadi, te pripremama za nastup u Las Vegasu.

Iako već ima dogovoren ogled protiv prvaka poluteške kategorije, Miočić je krenuo u akciju dogovaranja još jednog "obračuna". Putem društvene mreže Twitter Miočić je prozvao 14 godina mlađeg Johna "JuJu" Smith-Schustera, hvatača američke NFL momčadi Pittsburgh Steelersa, na obračun u video-igrici Call of Duty.

"Hej, JuJu, čuo sam da si jako dobar u Call of Dutyju? Ali to je samo zato što se još nisi borio sa mnom", započeo je Miočić u svojoj najslabijoj "disciplini" - trash talku.

"Ti imaš svoj prsten, ja imam svoj. Dođi i provjeri prvače", odgovorio je Smith-Schuster.

"Možeš trčati, ali se ne možeš sakriti!!! Idemo to odraditi", poručio je Miočić, a JuJu odgovorio.

"Idemo! Dolazim i po taj tvoj pojas također", napisao je igrač američkog nogometa.

Sve je to dobra zabava između UFC prvaka i jednog od najtalentiranijih NFL igrača današnjice.

Smith-Schuster je postao najmlađi igrač u povijesti NFL-a koji je postigao polaganje još od Andyja Livingstona i 1964. godine. Postao je drugi najmlađi u cijeloj povijesti NFL-a koji je uhvatio dodavanje za polaganje. Jedini mlađi dio je Arnie Herber (60 dana mlađi) koji je kao 20-godišnjak uhvatio dodavanje još davne 1930. godine.

JuJu je isto tako prvi i jedini igrač u povijesti NFL-a koji je prije 21. rođendana upisao tri polaganja u najjačoj ligi svijeta.

U svakom slučaju, vidjet ćemo hoće li doći do "obračuna" najopakijeg čovjeka na planeti i ponajveće nade NFL-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider