FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pobijedio veliki strah

Mike Tyson "nastupio" protiv velike bijele psine i - pobijedio: "Svjetski prvak morskih pasa"

Mike Tyson ušao je u veliko plavo more kako bi se suočio sa svojim velikim strahom - morskim psom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Održan je duel između Mikea Tysona i morskog psa u produkciji Discovery Channela, prenosi Fightsite.

Ekipa s Discovery Channela jako se dobro potrudila marketinški "upakirati" priču meča Mikea Tysona i velike bijele psine, kako je prvobitno najavljen program "Tyson vs. Jaws", kao dio tradicionalnog "Shark Weeka", koji vjerojatno najveća dokumentarna televizijska mreža organizira svakog ljeta.

gol expired Mike Tyson ulazi u kavez protiv morskog psa: "Netko će biti ugrizen. Ovo radim da bih prevladao strah" divider

Tom promocijom uspjeli su navesti gledatelje da pomisle kako će dobiti priliku vidjeti boksački duel Mikea Tysona i morskog psa. Duel na tri runde je na kraju viđen, no ne boksački. Ipak je ovdje znanost bila na prvom mjestu.

Tyson je zapravo odradio duel na tri runde s više različitih morskih pasa, koji je izgledao ovako: U prvoj rundi Tyson je morao roniti zajedno s njima, dok je u drugoj rundi pušten na dno otvorenog mora, gdje je cilj bio odgurnuti morskog psa ako mu priđe preblizu.

gol expired Atletico Madrid potvrdio: Šime Vrsaljko pozitivan na koronavirus! divider

Ono najteže, za što je sam Tyson rekao da se nasmrt uplašio, bila je treća runda. U njoj je Tyson morao uhvatiti morskog psa u zahvat i dovesti ga u stanje imobilnosti.

Kamere su snimile Tysona kako je u tom uspio, a dio snimke objavljen je i na Facebooku Shark Weeka.

gol expired Ždrijeb kvalifikacija za LP: Dinamo i Lokomotiva saznali suparnike; Modri moraju u goste, Lokosi dočekuju bečki Rapid! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider