FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
urnebesna najava "okršaja"

Mike Tyson ulazi u kavez protiv morskog psa: "Netko će biti ugrizen. Ovo radim da bih prevladao strah"

Mike Tyson naći će se u nezavidnoj situaciji pod vodom u društvu morskog psa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humorističnim videom objavljeno je da će legendarni boksač Mike Tyson, nekoć najopakiji čovjek na planetu, biti gost Discoveryjeve epizode u ''Shark Weeku'' te da će ući u more zajedno s velikom bijelom psinom.

"Tyson vs. Jaws (Ralje): Tučnjava na grebenu", glasi naziv emisije Discovery Channela.

"Uz glas poznatog boksačkog najavljivača Michaela Buffera ova dva teškaša odmjerit će snage ispod vode, gdje će Mike Tyson pokušati upisati tehnički nokaut protiv masivnog morskog prsa... Sve u svrhu istraživanja", stoji u opisu Discoveryja.

Figueiredo ugušio Benavideza Deiveson Figueiredo novi je UFC prvak: Zastrašujuća izvedba Brazilca! Poraženi Benavidez ostao bez svijesti divider

Mike Tyson s 54 godine na leđima planira svoj povratak u boksački ring, a ovo će mu, kako je sam rekao, pomoći da prebrodi strah.

"Ovo izjednačavam s premošćivanjem straha da se vratim u ring s 54 godine. Naučio sam iz svega ovog da sam i dalje sposoban biti na visini zadatka kada se ispred mene postavi izazov te da mogu prijeći preko svega što me sprječava da ispunjavam svoje životne ciljeve", kazao je Tyson u najavi epizode koja će se emitirati 9. kolovoza.

U nastavku je zabavni 30-sekundi najavni video koji će vas lijepo nasmijati i sigurno potaknuti da pogledate epizodu ako ste u mogućnosti.

gol expired Kapetan Reala izazvao pomutnju razuma kod mnogih žena: Pogledajte tu fizičku pripremljenost! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider