FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kao iz najboljih dana

Mike Tyson novom objavom videa ponovno izazvao kaos na društvenim mrežama: "Vratio sam se"

Mike Tyson još je jednom izazvao kaos na društvenim mrežama nakon nove objave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih boksača svih vremena Amerikanac Mike Tyson (53) sve je bliže povratku u ring. Barem u humanitarne svrhe, ali s obzirom na to kako izgleda na treninzima, nije nemoguće da ga vidimo i u profesionalnom meču.

Desetak dana nakon što je objavio video u kojem je najavio povratak u ring zbog dobrotvornog meča u četiri runde, "Iron Mike" je objavio novu snimku s priprema za povratak u ring.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji još jednom je oduševio svoju vjernu vojsku fanova pokazavši brzinu ruku i snagu udaranja.

gol expired Tyson objavom uzrokovao "pad" društvenih mreža: Pogledajte tu brzinu i bombe koje baca s 53! divider

"Vratio sam se," zaključio je Tyson videokompilaciju s nekoliko treninga jednostavnom, ali jasnom porukom.

Bivši prvak prije desetak dana poručio je kako se želi boriti kako bi pomogao beskućnicima i ljudima koje je, poput njega, uništila droga.

Zanimljivo, otkako je njegova poruka dospjela u javnost, Tysonu svakodnevno stižu unosne ponude promotora. Tako je predsjednik Bare Knuckle Fighting Championshipa, David Feldman ponudio Tysonu 20 milijuna dolara te mu pružio priliku da si izabere protivnika.

gol expired Nevjerojatna fizička transformacija nekoć najopakijeg čovjeka na planetu: Tyson prezentirao "izrezano" tijelo divider

Kao mogući protivnici spominju se novozelandska ragbijaška zvijezda Sonny Bill Williams te otac boksača Tysona Furyja, John Fury, koji je čak poručio kako je spreman ''poginuti u ringu''.

Međutim, najveći interes izazvala je najava okršaja starih suparnika 53-godišnjeg Tysona i četiri godine starijeg Evandera Holyfielda.

Svi još pamte njihovu borbu iz 1997. kada je Tyson u drugoj rundi odgrizao Holyfieldu dio uha i meč je morao biti prekinut. Bio je to drugi meč dvojice šampiona. Sedam mjeseci ranije Holyfield je Tysona pobijedio tehničkim nokautom u 11. rundi, a Tyson je tražio revanš kako bi ga ''razbio''. Međutim, u drugoj jr rundi izgubio kontrolu, ugrizao suparnika i odgrizao mu dio desnog uha, nakon čega je meč prekinut, a Tyson diskvalificiran.

Holyfield je u karijeri odradio 57 borbi, od čega je 44 pobijedio, deset izgubio, dvaput remizirao, a jednom je meč prekinut. Što se tiče Tysona, on je čak 50 puta odlazio iz ringa kao pobjednik, a izgubio je samo šest puta.

gol expired Tyson se vraća u ring? Dobio milijunsku ponudu za povratak boksu, pokazao je da je spreman divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider