FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
legendarni prvak

Mike Tyson opet ulazi u ring: Najavio je novi meč

Slavni Iron Mike Tyson uskoro će se ponovno boriti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Mike Tyson namjerava se uskoro vratiti u ring, a u razgovoru s po mnogima najboljim boksačem današnjice Canelom Alvarezom otkrio je da ćemo ga u akciji ponovno gledati krajem svibnja, piše Fightsite.

Iron Mike 15 godina dugu pauzu prekinuo je kada se prošlog studenog u ring vratio za ekshibicijski meč s Royem Jonesom Jr.-om. Bio je to dvoboj dogovoren na osam rundi, službenih sudaca nije bilo, a oni koje je WBC angažirao bodovali su na kraju taj susret kao neodlučen.

Ryan Kavanaugh, vlasnik platforme Triller, koja je i organizirala borbu boksačkih ikona, pohvalio se još krajem prošle godine velikim uspjehom otkrivši kako je priredba s Tysonom i Jonesom prodana u čak 1,6 milijuna PPV primjeraka, što im je donijelo prihode od oko 80 milijuna dolara. Nakon takvog uspjeha bilo je jasno da će se Mike pokušati barem još jednom vratiti na borilište.

gol expired Bivši reprezentativac šamarao suca, dobio dvije godine suspenzije: "Htio sam ga udariti" divider

"29. svibnja, 31. svibnja, nešto u tom terminu i na lokaciji na kojoj si se ti (Canelo, op.a.) borio. U onom istom ringu", rekao je Mike na svom podcastu Hotboxin'.

Alvarez je, podsjetimo, posljednji meč odradio na Hard Rock stadionu u Miamiju, gdje je u potpunosti izdominirao turskog predstavnika Avnija Yildirima.

Tko će biti Tysonov protivnik, u ovim trenucima nije poznato, ali spomenimo da se već mjesecima priča o mogućem novom sudaru s nekoć velikim rivalom Evanderom Holyfieldom...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider