FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
posramio suparnika

Kakvo ruganje najatraktivnijeg MMA borca današnjice: Prvo plesao pa umjesto udaraca dijelio šamarčine

Urnebesnu, ali super dominantnu borbu odradio je atraktivni Brazilac Michel Pereira.

Michel Pereira (Foto: GOL.hr)

Brazilska atrakcija Michel Pereira upisao je prvu pobjedu nakon dva bizarna uzastopna poraza u UFC-u. Na UFC Fight Nightu u Las Vegasu Pereira je slavio protiv Zelima Imadaeva gušenjem 21 sekundu prije kraja dvoboja.

Iako je prekid bio pomalo kontroverzan, jer se iz ponovljene snimke čini da Imadaev nije tapkao, o tome neće nitko pričati jer da se meč završio Pereira bi slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon što je u potpunosti izdominirao, pa čak i posramio svog suparnika.

Udarci Alistaira Overeema Spektakularna UFC večer: Veličanstveni preokret legendarnog Alistaira Overeema za korak bliže Miočiću divider

Osim što je pogodio pet puta više značajnih udaraca od svog suparnika, Pereira je tijekom meča u nekoliko navrata doslovno posramio svog suparnika provokacijama i potezima koje je radio.

Brazilac je u 14 i pol minuta provedenih u oktogonu plesao, stavio ruke iza leđa i pritom gurao glavu naprijed da ga Imadaev pokuša udariti. U jednom je trenutku zauzeo bočni stav, uputio pogled u stranu, uopće ne gledavši suparnika i na taj se način branio od očajničkih napada Imadaeva.

Ono što je najviše oduševilo fanove su šamarčine koje je Pereira najprije najavio svojeg suparniku, a zatim ih realizirao. Uostalom pogledajte sami što je radio ludi Brazilac koji za idućeg suparnika želi ni manje ni više nego Jorgea Masvidala.

gol expired Dalić na presicu u Portu stigao utučen i spuštene glave: "Za ovo nema opravdanja!" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider