FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
posramio suparnika

Kakvo ruganje najatraktivnijeg MMA borca današnjice: Prvo plesao pa umjesto udaraca dijelio šamarčine

Urnebesnu, ali super dominantnu borbu odradio je atraktivni Brazilac Michel Pereira.

Brazilska atrakcija Michel Pereira upisao je prvu pobjedu nakon dva bizarna uzastopna poraza u UFC-u. Na UFC Fight Nightu u Las Vegasu Pereira je slavio protiv Zelima Imadaeva gušenjem 21 sekundu prije kraja dvoboja.

Iako je prekid bio pomalo kontroverzan, jer se iz ponovljene snimke čini da Imadaev nije tapkao, o tome neće nitko pričati jer da se meč završio Pereira bi slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon što je u potpunosti izdominirao, pa čak i posramio svog suparnika.

Udarci Alistaira Overeema Spektakularna UFC večer: Veličanstveni preokret legendarnog Alistaira Overeema za korak bliže Miočiću

Osim što je pogodio pet puta više značajnih udaraca od svog suparnika, Pereira je tijekom meča u nekoliko navrata doslovno posramio svog suparnika provokacijama i potezima koje je radio.

Brazilac je u 14 i pol minuta provedenih u oktogonu plesao, stavio ruke iza leđa i pritom gurao glavu naprijed da ga Imadaev pokuša udariti. U jednom je trenutku zauzeo bočni stav, uputio pogled u stranu, uopće ne gledavši suparnika i na taj se način branio od očajničkih napada Imadaeva.

Ono što je najviše oduševilo fanove su šamarčine koje je Pereira najprije najavio svojeg suparniku, a zatim ih realizirao. Uostalom pogledajte sami što je radio ludi Brazilac koji za idućeg suparnika želi ni manje ni više nego Jorgea Masvidala.

Zlatko Dalić Dalić na presicu u Portu stigao utučen i spuštene glave: "Za ovo nema opravdanja!"

Nastavi čitati

Prati nas na Instagramu!
Photo by @golhr on September 26, 2020. Image may contain: 2 people, text.
Photo by @golhr on September 26, 2020. Image may contain: 1 person, playing a sport, text that says '39 35 Serena Williams'.
Photo by @golhr on September 25, 2020. Image may contain: 1 person, text that says '55 5 RULLS 93 Scottie Pippen'.
Photo by @golhr on September 25, 2020. Image may contain: 1 person, text.